Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Αγωνία για τον Τσαρούχα στην πρεμιέρα της «Γκιλοτίνας»

❱❱ Συνέχισε να παίζει, ενώ έβλεπε να μεταφέρουν εκτός θεάτρου τη…Τρόμαξε για τη μητέρα του ο Πασχάλης Τσαρούχας ενώ βρισκόταν στη σκηνή, αλλά κανείς από τους θεατές δεν κατάλαβε το παραμικρό! Στην πρεμιέρα της παράστασης «Γκιλοτίνα», στο θέατρο Τέσσερις Εποχές, όπου ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί, μαζί με τους Γιάννη Μόρτζο, Γιούλη Ζήκου, Γιάννη Πολιτάκη, είδε τη μητέρα του, που καθόταν στη δεύτερη σειρά, να αισθάνεται μια αδιαθεσία και να μεταφέρεται έξω χωρίς ο ίδιος να αντιδράσει. Απλώς σταμάτησε για λίγο τη σκηνή που έπαιζε με τη Γιούλη Ζήκου και περίμενε να απομακρυνθεί από τον χώρο, σαν να ήταν μια οποιαδήποτε θεατής.

«Ο Πασχάλης, που στο έργο υποδύεται έναν αστυνομικό, μόλις διαπίστωσε τι συμβαίνει στη μητέρα του σταμάτησε να παίζει και έμεινε ακίνητος στη σκηνή, όπως και η συνάδελφός του. Ηταν μια επαγγελματική αντίδραση ενός ηθοποιού εν ώρα παράστασης παρότι σίγουρα αγωνιούσε να μάθει τι συμβαίνει στο αγαπημένο του πρόσωπο. Η μητέρα του καθόταν στη δεύτερη σειρά και απομακρύνθηκε από τον χώρο με δύο κυρίους που τη συνόδευαν, ενώ τους ακολούθησε και μία γιατρός που βρισκόταν τυχαία στον χώρο ως θεατής…» αναφέρει στην «Espresso» άτομο που ήταν παρών στο θέατρο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η κυρία Παπατσαρούχα -όπως είναι ολόκληρο το επίθετο του ηθοποιού- δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού τελικά το πρόβλημά της ήταν περαστικό.

offer

Τρόμαξε για τη μητέρα του ο Πασχάλης Τσαρούχας ενώ βρισκόταν στη σκηνή, αλλά κανείς από τους θεατές δεν κατάλαβε το παραμικρό! Στην πρεμιέρα της παράστασης «Γκιλοτίνα», στο θέατρο Τέσσερις Εποχές, όπου ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί, μαζί με τους Γιάννη Μόρτζο, Γιούλη Ζήκου, Γιάννη Πολιτάκη, είδε τη μητέρα του, που καθόταν στη δεύτερη σειρά, να αισθάνεται μια αδιαθεσία και να μεταφέρεται έξω χωρίς ο ίδιος να αντιδράσει. Απλώς σταμάτησε για λίγο τη σκηνή που έπαιζε με τη Γιούλη Ζήκου και περίμενε να απομακρυνθεί από τον χώρο, σαν να ήταν μια οποιαδήποτε θεατής. «Ο Πασχάλης, που στο έργο υποδύεται έναν αστυνομικό, μόλις διαπίστωσε τι συμβαίνει στη μητέρα του σταμάτησε να παίζει και έμεινε ακίνητος στη σκηνή, όπως και η συνάδελφός του. Ηταν μια επαγγελματική αντίδραση ενός ηθοποιού εν ώρα παράστασης παρότι σίγουρα αγωνιούσε να μάθει τι συμβαίνει στο αγαπημένο του πρόσωπο. Η μητέρα του καθόταν στη δεύτερη σειρά και απομακρύνθηκε από τον χώρο με δύο κυρίους που τη συνόδευαν, ενώ τους ακολούθησε και μία γιατρός που βρισκόταν τυχαία στον χώρο ως θεατής…» αναφέρει στην «Espresso» άτομο που ήταν παρών στο θέατρο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η κυρία Παπατσαρούχα -όπως είναι ολόκληρο το επίθετο του ηθοποιού- δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού τελικά το πρόβλημά της ήταν περαστικό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...