ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιάννη Μπέζο

❱❱ Ενας ρόλος για τα μέτρα του Δόγγανου«Δεν δίνω και μεγάλη σημασία στον ρόλο. Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω και τους φέρνω σε μένα. Γιατί οι θεατές παρακολουθούν τους ηθοποιούς και όχι τους ρόλους» είπε ο… Τσακ Νόρις της υποκριτικής τέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Μπέζος. 

Ο ηθοποιός, που είναι γνωστός πλέον για την ταπεινοφροσύνη που ΔΕΝ τον διακρίνει, έκανε άλλη μία δήλωση που θα συζητηθεί. Κύριε Μπέζο, δεν νομίζετε ότι ακούγονται ψωνίστικα και υπερφίαλα τα λεγόμενά σας; Είστε σπουδαίος ηθοποιός, δεν λέμε, αλλά μήπως να… κόψετε κάτι; Οι θεατές παρακολουθούν και τους ηθοποιούς και τους ρόλους.

Επιβραβεύουν ή απορρίπτουν. Τώρα αν εσείς έχετε κάνει μανιέρα ένα παίξιμο και το προσαρμόζετε σε κάθε ρόλο που σας δίνεται -και έχετε και επιτυχία-, δεν σημαίνει ότι εσείς είστε καλύτερος από τον ρόλο.

Και καλά να «φέρνετε σε σας» ρόλους, όπως τον «Σμήναρχο Κάκαλο» και τον «Ζάχο Δόγγανο», γιατί πιστεύετε ότι είστε καλύτερος… Αλλά έχετε πρωταγωνιστήσει και σε αριστοφανικά έργα, όπως οι «Βάτραχοι» και η «Λυσιστράτη», αλλά και στον «Κατά φαντασίαν ασθενή» του Μολιέρου.

Αν και σ’ αυτούς τους ρόλους «δεν δώσατε σημασία», όπως λέτε, γιατί θεωρείτε ότι ο Γιάννης Μπέζος είναι καλύτερος, τι να πούμε; Η μόνη λύση είναι να γίνετε εσείς ρόλος, μπας και βρείτε επιτέλους ανταγωνιστή στο… εγώ σας!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Αθόρυβο τέλος έδωσαν στη σχέση τους Βάσω Γουλιελμάκη και Χρήστος Γιάνναρης

Βελούδινος χωρισμός στη showbiz! Η τσαχπίνα κωμική ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη και...

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους

Μετά τη συγκατοίκηση, θα φάμε και κουφέτα; Είναι ερωτευμένοι και δεν...

Στιγμές ευτυχίας για τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στο πλευρό του σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα

Οι αδερφοί Τότσικα τελικά έχουν γούστο στις γυναίκες. Ο Αποστόλης Τότσικας...

Αλλάζει χέρια το «παλάτι» της Λιάνας Μαυρομμάτη

Η ζωή, τα σχέδια και οι φήμες στο νησί των ανέμων...