Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Μην τρως τόσο! Θα παραξεχειλώσεις»

❱❱ Το plus size μοντέλο Ξανθή Τζερεφού κατήγγειλε on camera το bullying που δέχεται από συμπαίκτριές της στο «Next Top Model»Βρέθηκε στο «Greece’s Next Top Model» χάρη στον σωματότυπό της και τώρα δέχεται bullying γι’ αυτόν! 

Η Ξανθούλα, το plus size μοντέλο που έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του στο reality μόδας του Star, σόκαρε με την καταγγελία της on camera ότι συμπαίκτριές της την… τρομοκρατούν για τα κιλά της και ότι τα σχόλια δεν προέρχονται μόνο από τη μέχρι πρότινος «τριάδα της φωτιάς»!

«Γενικά εγώ δεν περνάω καλά στο σπίτι, γιατί έχουν υπάρξει διάφορα σχόλια στο πρόσωπό μου. Η Μικαέλα γυρίζει και μου λέει: “Ξανθούλα, τι έφαγες σήμερα;”. Η Ερμίδου “Ξανθή, μην τρως τόσο. Κρίμα. Είσαι μοντέλο και θα παραξεχειλώσεις”. Και παθαίνω το σοκ της ζωής μου! Με έκανε εκείνο το βράδυ να ανοίξει η μύτη μου στον ύπνο μου» είπε η γλυκιά κοκκινομάλλα στο τρέιλερ του επεισοδίου της επόμενης Δευτέρας.

Μάλιστα, στα backstage, μιλώντας στην κάμερα πρωινής εκπομπής του Star, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν επιδίωξε να πάρει κιλά! «Ημουν πάρα πολύ αδύνατη. Δεν μου άρεσε το σώμα μου, δεν ένιωσα άνετα… Ημουν 47 κιλά! Ξύπνησα ένα πρωί και με είδα στον καθρέφτη και είπα “όχι, θα πάρω βάρος”» σημείωσε αρχικά και στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Είναι κιλά! Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένα κορίτσια το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα! Θεωρώ ότι εξελίχθηκα μέσα από αυτό».

Η παίκτρια, που όπως έχει γράψει η «Espresso» θα δούμε να αποχωρεί οικειοθελώς στα επόμενα επεισόδια, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει με τον διαβήτη τύπου 1, φαίνεται να έχει επηρεαστεί πολύ από το άσχημο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο σπίτι εναντίον της, καθώς στις τελευταίες δοκιμασίες δεν αποδίδει το ίδιο καλά, όπως παλαιότερα. Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο έφτασε στο… παρά πέντε να αποχωρήσει, αλλά τελικά οι κριτές έδειξαν την πόρτα της εξόδου στην άλλη κοκκινομάλλα, τη Ροζάνα Κουτσούκου.

Η Ροζάνα Κουτσούκου αποχώρησε και «ξεσπάθωσε» κατά της «τριάδας της φωτιάς»

f4 rozana

«Φως» στο τι συνέβαινε στο σπίτι του «Greece’s Next Top Model» με την «τριάδα της φωτιάς» έριξε η αποχωρήσασα Ροζάνα Κουτσούκου! «Είχαν πει ότι φέτος έψαχναν κάτι διαφορετικό και με προσωπικότητα. Εγώ πιστεύω ότι η Εύη δεν έχει προσωπικότητα… Δεν έχει καμία σχέση πώς είναι μέσα στο σπίτι και πώς είναι μπροστά στις κάμερες. Μέσα στο σπίτι ήταν με το φρύδι έως τον Θεό και μέσα στην ειρωνεία, και στις κάμερες ξαφνικά γίνεται γλυκιά…» αποκάλυψε για την πρώην συμπαίκτριά της, αλλά και γενικότερα για το… φαρμακερό τρίο, μιλώντας στο πρωινό του Star!

«Ετσι ήταν σε όλες, εκτός από τη Μέγκι και τη Μικαέλα. Από την αρχή, ήταν έτσι. Απλά δεν ήθελαν να ασχοληθούν μαζί μας. Μας είχαν για πολύ παιδάκια και δεν ήθελαν καν να ασχοληθούν. Οι συγκεκριμένες τρεις δεν έβγαιναν ποτέ από το δωμάτιό τους. Εμείς, όταν είχαμε ελεύθερο χρόνο, παίζαμε να ξεχαστούμε και να ξεδώσουμε. Δεν ήθελε καμία κοπέλα να είναι κοντά στην “τριάδα”… Στο δωμάτιο ήταν κάποιες φορές που ήταν ευχάριστες. Την περισσότερη ώρα “έκραζαν” τις υπόλοιπες κοπέλες, που έκανα εγώ παρέα… Είχα καταλήξει ότι δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέμαι και να κουράζομαι εγώ ψυχολογικά. Δεν ένιωθα ωραία» είπε η όμορφη Μυκονιάτισσα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...