Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο Πλούταρχος πήρε «ανάσα»!

❱❱ Σύμφωνα με το dikastiko.gr, μπήκε στη ρύθμιση για τα χρέη του προς την Εφορία, ύψους 7.000.000 ευρώ!«Ανάσα μου» είναι ο τίτλος του πολύ γνωστού τραγουδιού του Γιάννη Πλούταρχου. Αν και η πολυπόθητη «ανάσα» που περίμενε να πάρει το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου άργησε κάποιους μήνες, τελικά τα κατάφερε, καθώς μπήκε στη ρύθμιση για τα υπέρογκα χρέη του προς την Εφορία, ύψους 7.000.000 ευρώ!

Επειτα από πολυετή δικαστικό αγώνα, ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει βρει και πάλι την ηρεμία του, καθώς ήδη από τα τέλη Οκτωβρίου έχει μπει σε τροχιά αποπληρωμής των οφειλών του.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, ο γνωστός καλλιτέχνης είχε καταβάλει αρχικά το ποσό των 60.000 ευρώ, μέρος της οφειλής των 120.000 ευρώ που έπρεπε να πληρώσει, όμως στη συνέχεια έχασε τη ρύθμιση.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, εδώ και μερικές μέρες ο πελάτης του βρίσκεται σε καθεστώς νέας ρύθμισης, καθώς έχει και άλλες οφειλές.

Μάλιστα, ήδη έχει καταβάλει την πρώτη δόση. Επειτα από αυτήν τη δήλωση, το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή της ποινικής δίωξης σε βάρος του τραγουδιστή, δίνοντας ρητή δικάσιμο για να ελεγχθεί η πορεία της υπόθεσης.

Ολα άρχισαν το 2013, όταν το ΣΔΟΕ «ξεσκόνισε» τα οικονομικά του Γιάννη Πλούταρχου από το 2001 ως το 2011. Οι ελεγκτές εντόπισαν κάποια «γκρίζα» σημεία, ενώ στο μικροσκόπιό τους είχε μπει και η αγοραπωλησία ενός πενταώροφου ακινήτου που έγινε από τη σύζυγο του τραγουδιστή.

Στη συνέχεια, επειδή είχαν προκύψει σημαντικές διαφορές από τη διασταύρωση φορολογικών δηλώσεων και τραπεζικών λογαριασμών, το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) προχώρησε σε εξωλογιστικό προσδιορισμό, καταλογίζοντας μεγάλα ποσά στο ζευγάρι.
Το ελεγκτικό όργανο έριξε γερή «καμπάνα» στον Γιάννη Πλούταρχο ζητώντας 7.000.000 ευρώ, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να προσφύγει σε όλα τα αρμόδια όργανα προκειμένου να βρει άκρη.

«Πιστεύουμε ότι είμαστε από τους λίγους Ελληνες που υποβάλαμε φορολογικές δηλώσεις με δηλωμένα τόσο υψηλά εισοδήματα, γιατί ανέκαθεν πιστεύαμε στην έντιμη και ηθική σχέση δικαίου που θα πρέπει να διέπει τον φορολογούμενο και το κράτος» ανέφερε στις προσφυγές του το ζευγάρι, ζητώντας τη διαγραφή των ποσών του φόρου που τους έχει καταλογιστεί.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...