Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

O «Μιλτιάδης» στο… ρινγκ του Σκάι!

❱❱ Ο ηθοποιός και μποξέρ Δημήτρης Πάντος εκτελεί χρέη προπονητή του γοητευτικού Νικόλα Μπράβου στο σίριαλ «Οσο έχω εσένα»Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υποδύεται απλώς τον μποξέρ, αλλά είναι. Και παρότι ηθοποιός, στην παλαίστρα δεν… παίζει! Ο Δημήτρης Πάντος, ηθοποιός και μποξέρ, αφηγείται πώς ο δρόμος της ζωής του τον οδήγησε από τις αλάνες του Μαραθώνα στα ρινγκ του Μπρονξ κι από κει πάλι πίσω, στο στούντιο του Σκάι!

Ο τηλεοπτικός Μιλτιάδης της σειράς «Οσο έχω εσένα», ο προπονητής του γοητευτικού πρωταγωνιστή Νικόλα Μπράβου, μιλά στην «Espresso» για το κυνήγι των ονείρων του στη Νέα Υόρκη, τις διακρίσεις του στις πολεμικές τέχνες και την τηλεόραση: «Γεννήθηκα στην Κυψέλη το 1981, αλλά το 1986 me tin arravoniastika toy eimi 1μετακομίσαμε στον Μαραθώνα, όπου μεγάλωσα. Το μποξ μού άρεσε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ξεκίνησα σε ηλικία 16 χρονών με ένα είδος κορεάτικου καράτε kick boxing, το Tang Soo Do» μας λέει και συνεχίζει: «Μετά έκανα kick boxing με προπονητή τον Δημήτρη Δημητρίου. Παράλληλα τελείωσα και δραματική σχολή και έκανα εμφάνιση σε δύο επεισόδια στο σίριαλ “Λάκης ο γλυκούλης” και σε ένα επεισόδιο στο “Μια στιγμή, δυο ζωές”. Το 2011 αποφάσισα να πάω στη Νέα Υόρκη, για να κυνηγήσω το όνειρό μου στην ηθοποιία. Εφυγα με πολύ λίγα λεφτά, περίπου 400 ευρώ στην τσέπη, αλλά δεν λιγοψύχησα. Είπα θα δουλέψω και θα τα καταφέρω. Στην Αμερική, λοιπόν, ασχολήθηκα και με το muay thai, ενώ δούλευα ως personal trainer σε διάφορες πόλεις».

Κάπου εκεί ο Δημήτρης έκανε μια πολύ ξεχωριστή γνωριμία: «Στο Μπρονξ γνώρισα τον καλύτερο προπονητή kick boxing της Αμερικής, έναν από τους θρύλους του αθλήματος στη δεκαετία του ’70, τον Εντγουιν Βιρουέτ. Με δίδαξε πολλά και κατέβαινα και σε αγώνες με αρκετές νίκες» αναφέρει. Ωστόσο, το μεγάλο όνειρό του ήταν η υποκριτική και παρά τις αντιξοότητες, τα κατάφερε, όπως αφηγείται: «Παράλληλα δούλευα σε εστιατόρια τα βράδια και ως personal trainer τη μέρα, και έπαιζα και σε παραστάσεις της Ελένης Δρίβα για την ελληνική κοινότητα στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού. Ανεβάσαμε το “Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης” και το “Ο κατάδικός μου”. Από την πολλή δουλειά και την έλλειψη ξεκούρασης, κοιμόμουν στο πάτωμα μία ώρα πριν από την παράσταση για να ξεκουραστώ!».

«Νιώθω δικαίωση»

Οσον αφορά το comeback του στα πάτρια εδάφη, έγινε για συναισθηματικούς λόγους. «Επέστρεψα στην Ελλάδα πριν από τέσσερις μήνες. Γύρισα γιατί κουράστηκα να είμαι μακριά από την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Μου έλειπε η πατρίδα πολύ!» ομολογεί.

Η επιστροφή του σηματοδότησε την αρχή μιας καριέρας στην τηλεόραση: «Τον Νικόλα (σ.σ.: Μπράβος) τον ήξερα από την Αμερική. Είχε έρθει, ήπιαμε έναν καφέ και μιλήσαμε. Οταν γύρισα, μου πρότεινε να τον προπονήσω στο kick boxing για τον ρόλο. Αρχίσαμε το καλοκαίρι και πραγματικά δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να δουλεύει πιο πολύ από αυτόν! Είναι άψογος. Στην πορεία προέκυψε στη σειρά ο ρόλος του Μιλτιάδη και με πρότεινε. Νιώθω δικαίωση. Ηρθαν όλα τόσο καλά και τόσο αβίαστα, και είμαι ευγνώμων» εξομολογείται.

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην επαγγελματική του ζωή… ούριος άνεμος φυσά και στα προσωπικά του. «Είμαι αρραβωνιασμένος με την Εϊμι, που είναι Αμερικανίδα, και ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε. Της αρέσει πολύ εδώ. Οι γονείς της και η οικογένειά της μένουν στη Βιρτζίνια, οπότε της είναι δύσκολο να ζήσει για πάντα στην Ελλάδα, όπως κι εγώ στην Αμερική. Γι’ αυτό σχεδιάζουμε να μοιράζουμε τον χρόνο μας ανάμεσα στις δύο ηπείρους».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...