Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Μαρία Αλιφέρη: Θα κάνω τη ζωή πατίνι στον Αποστόλη Τότσικα

❱❱ Η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει με guest ρόλο, ως μητέρα της Θεωνά και πεθερά του «Γρηγόρη», στο σίριαλ «Για πάντα παιδιά» του OpenΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στην TV! Οχι όμως με τα «Τετράγωνα των αστέρων» που της πρότεινε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι -πρόταση που απέρριψε, καθώς, όπως λέει, δεν γυρίζει ποτέ στα παλιά-, αλλά με έναν guest ρόλο, στη νέα κωμική σειρά του Open «Για πάντα παιδιά»!

Σε ένα διάλειμμα από τα μαθήματα υποκριτικής που, μεταξύ άλλων, παραδίδει σε εξαρτημένα άτομα από τα ναρκωτικά, σε κέντρο θεραπείας ΚΕΘΕΑ, μας μίλησε με ενθουσιασμό για την καινούργια τηλεοπτική εμπειρία της. «Είμαι πολύ τυχερή γιατί εδώ και 25 χρόνια που συνεργάζομαι με νέα ταλαντούχα παιδιά πιστεύω ότι εγώ βγαίνω κερδισμένη και όχι οι μικρότεροι σε ηλικία συνάδελφοί μου. Αν και στο τέλος όλο αυτό το αλισβερίσι είναι αμφίδρομο. Δημιουργικό ερέθισμα στη σκέψη. Και αυτό το λέω και στους σπουδαστές μου στη σχολή Θέατρο Αλλαγών, όπου και διδάσκω αλλά και διδάσκομαι, γιατί το θέατρο συνεχώς εξελίσσεσαι» μας λέει.

screen shot 2018 11 18 at 16.26.24

Η ηθοποιός συνεχίζει δίνοντάς μας λεπτομέρειες για τον ρόλο της: «Στο σίριαλ υποδύομαι τη Μάρθα, τη μητέρα της Ειρήνης (Τζένη Θεωνά) και τη μέλλουσα πεθερά του Γρηγόρη (Αποστόλης Τότσικας), που τους επισκέπτομαι στο σπίτι τους για να δω τι χαρακτήρας είναι ο γαμπρός μου. Με λίγα λόγια, θα του κάνω τη ζωή πατίνι».

Εξαιρετικός επαγγελματίας

Αυτά στον τηλεοπτικό Γρηγόρη, γιατί για τον Αποστόλη Τότσικα έχει την καλύτερη γνώμη. «Ο καλός μου είναι τόσο γλυκός! Χαρά Θεού, εξαιρετικός επαγγελματίας, μια ωραία αγκαλιά για όλους. Με τον Αποστόλη δεν είχα συνεργαστεί στο παρελθόν και μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση για το ήθος του. Ωστόσο ξέρω τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη, σπουδαία γυναίκα και φωτογράφος, η οποία με έχει φωτογραφήσει αρκετές φορές και έτσι αμέσως είχαμε ένα κοινό σημείο αναφοράς» αναφέρει και προσθέτει σχετικά πάλι με τον ρόλο της: «Ακόμη δεν έχω κάνει γυρίσματα με το φανταστικό ολόλευκο σκυλί της τηλεοπτικής μου κόρης, τον Βαγγέλη, αλλά ανυπομονώ, γιατί έχω κι εγώ σκυλί και τα λατρεύω. Οι πιο πιστοί φίλοι του ανθρώπου».

Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια; Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Μαρία Αλιφέρη θα υποδυθεί τη μητέρα της Τζένης Θεωνά! «Οταν με πήραν από την παραγωγή, στην αρχή δεν ήξερα τι να απαντήσω, γιατί αυτή την περίοδο παίρνω μέρος σε τέσσερις ταινίες μικρού μήκους και ο κινηματογράφος είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ, αφού σε όλη μου την επαγγελματική πορεία έδωσα βάρος στο θέατρο και στην τηλεόραση. Μόλις μου είπαν ότι θα ενσαρκώσω τη μαμά της Τζένης, είπα αμέσως το “ναι”, γιατί έτσι θα… τριτώσει η συνεργασία μας. Είναι αστείο γιατί έχω υποδυθεί τη “χίπισσα πεθερά” στις “7 θανάσιμες πεθερές” του Mega, όπου έκανα τη ζωή της κόρης μου -που υποδυόταν η Τζένη- μαρτύριο, έχω παίξει ξανά τη μητέρα της σε μια κινηματογραφική ταινία και τώρα ήρθε και το “Για πάντα παιδιά”. Στην Τζένη μού αρέσει αυτή η χαλαρότητα που έχει, θα την έλεγα και μαγκιά, την οποία συνδυάζει με γλυκύτητα και ταλέντο» λέει και συνεχίζει: «Τώρα μάλιστα, που είναι έγκυος, στην πραγματικότητα είναι ακόμη πιο όμορφη»!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...