ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Θέλξη

❱❱ «Ο άντρας μου λέει ότι με παντρεύτηκε γιατί κάνω καλές πίτες. Το πιστεύεις; Αλήθεια!»…… είπε η Θέλξη στους δημοσιογράφους στην παρουσίαση βιβλίου μαγειρικής. Καλέ, Θέλξη μας, εμείς αν το πιστεύουμε; Απόλυτα!

Για ποιον άλλον λόγο δηλαδή να παντρευτεί ένας άντρας αν όχι για τις καλές τις πίτες; Από παλιά, οι γιαγιάδες έλεγαν στις εγγόνες: «Να τον πιτώνεις τον άντρα, κόρη μου! Πίτες κάνε του και θα σε παντρευτεί».

Οι σύμβουλοι γάμου δε, όταν υπάρχει κρίση στο ζευγάρι, λένε: «Καμιά πίτα τού κάνετε του συζύγου, κυρία μου; Αν όχι, να ξεκινήσετε πάραυτα». Κακά τα ψέματα, οι καλές οι πίτες, όλων των ειδών, σπανακόπιτες, τυρόπιτες, κολοκυθόπιτες, ζαμπονοτυρόπιτες, κιμαδόπιτες, εκτός από τις χυλόπιτες, είναι θαυματουργές! Τον κάνουν τον άντρα και τελειώνει αμέσως με την εργένικη ζωή και παντρεύεται σε χρόνο dt! Οποια γυναίκα έχει ταλέντο στην πίτα είναι ευλογημένη! Αχ, κυρία Θέλξη μας, μόλις δώσατε ελπίδα σε όλες τις γεροντοκόρες!

Δώστε τη συνταγή να παντρευτούν και οι ανύπαντρες. Μόνο που δεν μας διευκρινίσατε μια μικρή λεπτομέρεια: μόνο τις κάνετε καλά τις πίτες; Γιατί από τη δήλωση προκύπτει ότι τις λέτε κιόλας.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ