Με τη βοήθεια της Παναγίας

Ο Αναστασιάδης και εννιά διεθνείς πήγαν σε ιερό ναό πριν το ματς με Εσθονία

Μια συνήθεια που έχει σχεδόν σε όλη του την προπονητική πορεία ο Αγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να τη συνεχίσει και στην Εθνική, καθώς πήγε με 9 παίκτες στην εκκλησία πριν από το ματς με την Εσθονία. Ο έμπειρος τεχνικός ανέκαθεν αντιμετωπίζει τους ποδοσφαιριστές του ως πατρική φιγούρα και προσπαθεί να δημιουργεί οικογενειακό κλίμα στις ομάδες που έχει εργαστεί. Με την παρότρυνσή του, προς τους ποδοσφαιριστές, για εκκλησιασμό, τους έδωσε την ευκαιρία να βρουν ψυχική ηρεμία και με αυτόν τον τρόπο παρέχει τη δυνατότητα σε όσους παίκτες δεν προλαβαίνουν στην καθημερινότητά τους, λόγω των πολλών υποχρεώσεων με τους συλλόγους, να επισκεφτούν κάποια εκκλησία.

Είναι σημαντικό να μπορούν να πάνε σε έναν ναό και μάλιστα μαζί με τους συναδέλφους τους και τον προπονητή τους. Από αυτή την κίνηση αναδεικνύεται και η προσπάθεια του προπονητή να ξανακάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεμένο, κάτι που στο παρελθόν έχει οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Οι παίκτες αιφνιδιάστηκαν αρχικά, σε έναν βαθμό, επειδή δεν γνωρίζουν ακόμα καλά τον νέο τους προπονητή, αλλά στη συνέχεια κατανόησαν τη λογική αυτής της ενέργειας.

Από όλα αυτά φαίνεται και η τάση του να προσεγγίζει τον κάθε αθλητή πρώτα ως άνθρωπο, να τον κάνει καλύτερο και έπειτα να τον βελτιώνει ως ποδοσφαιριστή. Στόχος του είναι να καλυτερεύσει και το τακτικό κομμάτι της ομάδας και να της δώσει τα στοιχεία που της λείπουν. Στις ένδοξες μέρες της η Εθνική είχε ισχυρές προσωπικότητες κι αυτό της έδωσε τη δύναμη να φτάσει ψηλά έτσι και η σημερινή με προσπάθεια θα καταφέρει να γίνει ξανά ισχυρή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ