Μέντιουμ «μιλάει» με ζώα

❱❱ Η Πλότζκερ βλέπει το μέλλον επικοινωνώντας με σκύλους, γάτες, ακόμα και ελέφαντες Από τη στιγμή που άκουσε πρώτη φορά έναν σκύλο τον οποίο έβλεπε στην τηλεόραση να της «μιλάει» και να της «λέει»: «Πόση πλάκα είχε να στέκεσαι μπροστά σε κάμερα», το μέντιουμ Σίρα Πλότζκερ κατάλαβε ότι η δουλειά της θα πρέπει να επεκταθεί σε τετράποδους πελάτες. 

Δεκαπέντε χρόνια αργότερα η δουλειά της πάει κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά, όπως παραδέχεται στο σχετικό ρεπορτάζ του «Guardian». Οι σκύλοι και οι γάτες αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της πελατείας της, ωστόσο έχει μιλήσει με φίδια, με άλογα, με λύκους, αλλά και με ελέφαντες!

100 δολάρια χρέωση

Χρεώνοντας 100 δολάρια για συνεδρίες των 30 λεπτών, δέχεται ανθρώπους που θέλουν να βρουν ζωάκια τα οποία έχουν χαθεί, να τους βοηθήσει να βελτιώσουν κάποια προβλήματα συμπεριφοράς των κατοικίδιών τους, να διαγνώσει ασθένειές τους, ακόμα και να επικοινωνήσει με ζωάκια που έχουν πεθάνει.

H ρεπόρτερ της εφημερίδας Arwa Mahdawi, για να «δειγματίσει» τις υπηρεσίες του μέντιουμ, τής ζήτησε να πιάσει «κουβέντα» με τον σκύλο της, τον Ράσκαλ. Η Πλοτζκερ τής ζήτησε μόνο το όνομά του και από απόσταση ο Ράσκαλ της είπε ότι ξέρει πως η δημοσιογράφος τον αγαπάει και έχει πολλές φωτογραφίες του στον υπολογιστή της. Ενώ η ρεπόρτερ είχε αρχίσει να προδίδει με το βλέμμα τη δυσπιστία της επειδή άκουγε αναμενόμενες ατάκες από το μέντιουμ, η Πλότζκερ την αιφνιδίασε λέγοντάς της τα εξής: «Ο Ράσκαλ θέλει να ξέρει πότε θα φτάσει το νέο του κρεβάτι». Πράγματι, η Mahdawi είχε παραγγείλει νέο κρεβατάκι για το κατοικίδιό της και το μέντιουμ δεν γινόταν να το γνωρίζει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ