Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Ο Πηλαδάκης πήγε στην πρεμιέρα της πρώην του

❱❱ Ο Πηλαδάκης διασκέδασε στο κέντρο όπου τραγουδάει η Παπαδοπούλου και άναψε «φωτιές» για επανασύνδεση«Θύελλα» φημολογίας περί επανασύνδεσης προκάλεσε η εμφάνιση του Κώστα Πηλαδάκη σε νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού, όπου έκανε πρεμιέρα η πρώην σύντροφός του Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο επιχειρηματίας απόλαυσε το πρόγραμμα των Βασίλη Καρρά, Χρήστου Μενιδιάτη και Χρήστου Χολίδη, στο οποίο συμμετέχουν επίσης η εκρηκτική Ειρήνη και ο ράπερ Μπο, από κεντρικό τραπέζι του μαγαζιού παρέα με φίλους του, όπως ο Δημήτρης Κορρές και η Ευγενία Γκιζέλη, δείχνοντας χαλαρός και ευδιάθετος. Οπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η εμφάνισή του στάθηκε αφορμή για να αρχίσουν αμέσως οι ψίθυροι ότι το πρώην ζευγάρι ίσως να τα ξαναβρήκε έπειτα από αρκετούς μήνες που είναι χώρια.

Η αλήθεια είναι ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα ξένιζε καθόλου τους δικούς τους ανθρώπους, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια πέρασαν μαζί τουλάχιστον επτά χρόνια, ζώντας έναν μεγάλο έρωτα. Μάλιστα, προτού ξεσπάσει η… μπόρα, πληροφορίες τούς ήθελαν να ετοιμάζονται για γάμο. Ωστόσο, το άγχος μιας τόσο μεγάλης αλλαγής στη ζωή τους, αλλά και η απόφαση της Ειρήνης να πάρει μέρος στο «Survivor», μένοντας στον Αγιο Δομίνικο αρκετό καιρό, φαίνεται να δυσκόλεψαν τα πράγματα στη σχέση τους.

Χωριστοί δρόμοι

Μοιραία την άνοιξη που μας πέρασε αποφάσισαν κοινή συναινέσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και χωρίς κανείς να μιλήσει ποτέ γι’ αυτό. Μόνο η σιωπή της τραγουδίστριας, όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά της σε πρωινή εκπομπή εκείνη την περίοδο, επιβεβαίωσε ότι στη σχέση τους τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα. Και λίγο αργότερα, σε δεύτερη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day στον Alpha», παραδέχτηκε ότι έμενε μόνη: «Δεν θα το κρύψω ότι έχω μετακομίσει. Μένω μόνη μου. Είμαι σε μια φάση που επαναπροσδιορίζω τα πράγματα. Το τι θα γίνει στο μέλλον, μόνο ο Θεούλης το ξέρει. Κανένας άλλος. Ηταν μια πολύ συνειδητή απόφαση… Ολα στον χρόνο φαίνονται».

f2 u8a0754 copy

Ο χρόνος, λοιπόν, δείχνει και μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει αν τρέχει ξανά κάτι ανάμεσά τους ή αν επρόκειτο για μια απλή νυχτερινή έξοδο του Κώστα Πηλαδάκη. Ομως το σίγουρο είναι ότι ο επιχειρηματίας απόλαυσε την άλλοτε αγαπημένη του, η οποία έκλεψε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις με το καλογυμνασμένο κορμί της και τις sexy εμφανίσεις της στην πίστα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...