Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Ερωτεύομαι μια παντρεμένη!

❱❱ Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μιλάει για τον ρόλο του στη σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου» και απορεί με τη μεγάλη τηλεθέαση των realitiesΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Είκοσι έξι χρόνια από το θρυλικό «Ρετιρέ» του Mega είχε να παίξει ο Παύλος Ευαγγελόπουλος σε μια σειρά το ίδιο αξιόλογη, μέχρι που πήρε στα χέρια του το σενάριο της σειράς του Alpha «Ελα στη θέση μου» και είμαι αμέσως το «ναι».

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Λεωνίδα στη super επιτυχημένη σειρά, έχει μπει στη δίνη του κυκλώνα, καθώς οι σεναριογράφοι στα επόμενα επεισόδια θα τον βάλουν να ερωτευτεί σφοδρά μια παντρεμένη, τη σύζυγο του επιχειρηματία Ανδρέα Σοφοκλέους (Αντώνης Καφετζόπουλος), τη γλυκιά Φλωρέττα (Υρώ Λούπη).

Σε ένα διάλειμμα από τα πολύωρα γυρίσματα της σειράς, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μας αποκάλυψε αρκετές και πιπεράτες λεπτομέρειες για την έκβαση του ειδυλλίου… «Οι σεναριογράφοι με παιδεύουν πολύ. Με βάζουν να ερωτευτώ τρελά μια παντρεμένη γυναίκα και με αντίπαλο έναν πολύ δύσκολο σύζυγο που είναι έτοιμος για όλα. Αλλά τι να κάνουμε; Θα το αντέξω κι αυτό για να δικαιώσω όσους λένε ότι ο έρωτας είναι τρελός και δεν ξέρουμε πού καταλήγει» μας λέει και συνεχίζει:

«Οπως μου λέει και ο Αντώνης Καφετζόπουλος, “ τι να κάνουμε, ρε Παύλο, ο έρωτας δεν τα κοιτάει αυτά”. Τον έχω αγαπήσει πολύ τον Αντώνη μέσα από αυτήν τη συνεργασία. Εχουμε έναν κοινό κωδικό στο χιούμορ και αυτό μού αρέσει πάρα πολύ. Είναι πρώτη φορά που συναντιόμαστε καλλιτεχνικά και για εμένα τουλάχιστον είναι μια ευτυχής συγκυρία» αναφέρει.

«Εκτός πραγματικότητας»

Στη συνέχεια σχολιάζει τα realities που η σειρά «Ελα στη θέση μου» άφησε πίσω σε τηλεθέαση. «Απορώ που υπάρχει κόσμος που συνεχίζει και βλέπει αυτά τα προγράμματα. Για εμένα είναι εκτός πραγματικότητας. Ψάχνουμε το καλύτερο μοντέλο σε μια ανύπαρκτη αγορά μόδας και τον καλύτερο τραγουδιστή σε μια ανύπαρκτη δισκογραφία. Μα έχουν βγει χιλιάδες τραγουδιστές από αυτά τα σόου, τι καριέρα έχουν κάνει; Κι όμως, υπάρχει κοινό που βλέπει τα ίδια και τα ίδια concepts, για να χρησιμοποιήσω τη λέξη της εποχής. Με τι ψυχοσύνθεση τα βλέπουν; Δεν είμαστε στην εποχή του ’90 και της επίπλαστης χλιδής. Εδώ έχουν έρθει τα πάνω κάτω με τα τα Μνημόνια. Εχει επέλθει καταστροφή. Δεν ξέρω, αλλά και ως τηλεθεατής η μυθοπλασία είναι πιο κοντά στα μέτρα μου» μας λέει.

Αυτή την περίοδο ο Παύλος Ευαγγελόπουλος θεατρικά βρίσκεται στο σανίδι του θεάτρου Αλκμήνη, με έναν σημαντικό θεατρικό μονόλογο, με τίτλο «Εφη, από το Ευτυχία», της Κατερίνας Μαγγανά. «Σ’ αυτό το έργο βλέπουμε έναν σημαδεμένο από τον έρωτα άνδρα, έναν λαϊκό άνθρωπο, που πληγώθηκε τόσο πολύ από τη νεανική του αγάπη και αυτό έχει μείνει ως αγκάθι στην ψυχή του. Εκείνη έρχεται ύστερα από είκοσι χρόνια πίσω στη ζωή του και με αφορμή αυτήν την επιστροφή ο ήρωας κάνει έναν απολογισμό για το πώς ξεκίνησε ως νέος, τι σχέδια, τι όνειρα έκανε και τι τελικά δεν πραγματοποίησε. Τι είχε αξία τελικά στη ζωή του και τι όχι, και αν έχει μια δεύτερη ευκαιρία».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...