Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

4711: Onirama & Γιώργος Τσαλίκης μαζί

❱❱ Τσαλίκης Onirama ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που θα ξεχωρίσει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας Καλλιτέχνης και συγκρότημα ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά και ο χώρος της μουσικής αυτής συνάντησης θα είναι το ανανεωμένο 4711 που έρχεται ξανά στον χώρο της Αυτοκίνησης. To πολυανεμενόμενο opening θα γίνει την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, και έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, Γιώργος Τσαλίκης Onirama θα αποτελούν το πιο hot δίδυμο της διασκέδασης. Μαζί τους, το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στην επιστροφή του στην Αθηναϊκή διασκέδαση ύστερα από πολλά χρόνια. Πολλές είναι οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει φέτος λοιπόν το 4711 onirama τσαλικης και σύντομα θα τις δούμε! 

ΟNIRAMA 4711  ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018-19

Οι Onirama είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική δισκογραφία για πάνω από μια δεκαετία. Έχουν χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες στο κοινό τους όλα αυτά τα χρόνια, ενώ κάθε σεζόν έχουν μια σταθερή παρουσία στη διασκέδαση της Αθήνας, άλλοτε από stages και άλλοτε από πίστες. Μπορεί να είναι ένα ποπ – ροκ συγκρότημα όμως έχουν δοκιμάσει τις δυνάμεις τους με επιτυχία παντού. Πέρσι, για παράδειγμα τους είδαμε στην πίστα του Κέντρου Αθηνών, στο πλευρό ενός λαϊκού καλλιτέχνη, του Νίκου Οικονομόπουλου. Φέτος, ετοιμάζονται να έρθουν ξανά στο προσκήνιο, με μια νέα συνεργασία με έναν διασκεδαστή, τον Γιώργο Τσαλίκη. Μια ανατρεπτική μουσική συνάντηση που θα ολοκληρωθεί με τη 90s πινελιά του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου και αναμφίβολα το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό! 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ  4711  ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018-19

Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν έχει μάθει να μας απογοητεύει με τις εμφανίσεις του. Είναι ένας καλλιτέχνης που επιλέγεις να απολαύσεις live, αν θέλεις εγγυημένη διασκέδαση και χορό άνευ προηγουμένου, ο τραγουδιστής είναι μια από τις σίγουρες επιλογές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχει κάθε χρόνο μια σταθερή θέση στη διασκέδαση της πόλης και έχει μετρήσει σταθερές συνεργασίες με πολλά κέντρα. Ανάμεσα σε αυτά το Caramela και το Frangelico, όπου εκεί τον είδαμε την τελευταία φορά, την περασμένη άνοιξη δηλαδή. Φέτος ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι με μια μοναδική συνεργασία που θα αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό. Γιώργος Τσαλίκης onirama Κώστας Χαριτοδιπλωμένος έρχονται δυναμικά! 

4711  ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018-19

Το 4711 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία του live clubbing στην Αθήνα. Εδώ και πολλά χρόνια δεσπόζει στη διασκέδαση της Αθήνας και όχι μονάχα από ένα και μόνο μέρος, αφού αλλάζει συχνά διεύθυνση. Στην αρχή μάς συστήθηκε στο Κολωνάκι και κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ στη συνέχεια η επιτυχία το οδήγησε στην αναζήτηση νέου, μεγαλύτερου χώρου. Σύντομα βρέθηκε στα βόρεια προάστια και τη λεωφόρο Κηφισίας στην Αυτοκίνηση. Πριν από δύο χρόνια μεταφέρθηκε ακόμα πιο βόρεια, στην οδό Σίνα στο Μαρούσι, ενώ φέτος, κάνει τη μεγάλη του επιστροφή και πάλι στην Αυτοκίνηση. Από τη Λεωφόρο Κηφισίας 7 ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί ξανά και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και φέτος. Μέχρι τώρα στην πίστα του δεν είχαμε δει αλλαγές, αφού ο Διονύσης Σχοινάς ήταν ο βασικό του συνεργάτης, κάθε χρόνο, μέχρι και πέρσι. Φέτος, εκτός από την αλλαγή διεύθυνσης βλέπουμε και αλλαγή σχήματος. Γιώργος Τσαλίκης Onirama έρχονται στη σκηνή του από 30 Νοεμβρίου για να φέρουν τα πάνω κάτω. Μαζί με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο μάς υπόσχονται βραδιές άνευ προηγουμένου! 

 offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...