Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Αγωνία για Γεωργίου

❱❱ Στην Εντατική με πνευμονικό οίδημα ο γνωστός αθλητικογράφοςΔύσκολες ώρες ξανά για τον Γιώργο Γεωργίου. Ο γνωστός αθλητικογράφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου διαγνώστηκε πνευμονικό οίδημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εισήχθη άμεσα στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης και πλέον η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί. Την είδηση έκανε γνωστή ο συνάδελφός του Γιώργος Κολοκοτρώνης, ο οποίος τον αντικατέστησε χθες το απόγευμα στην καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real FM, όπου ο Γεωργίου εργάζεται εδώ και μία επταετία.

Τα δύο τελευταία χρόνια ο 66χρονος δημοσιογράφος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. Πέρυσι πάλεψε δύο φορές με τον θάνατο και βγήκε νικητής. Ωστόσο, ο οργανισμός του παραμένει ιδιαίτερα επιβαρημένος εξαιτίας και της θλίψης που του «τρώει» τα σωθικά μετά τον χαμό του παιδιού του.

Ο 35χρονος Τάσος Γεωργίου, ο οποίος έπασχε από την ανίατη ασθένεια Αταξία του Φρίντριχ άφησε την τελευταία πνοή στις αρχές του 2017. Την ίδια περίοδο ο πατέρας του ανάρρωνε από μια δύσκολη εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο Νοσοκομείο «Αγιοι Ανάργυροι» στην Κηφισιά. Τα κακά μαντάτα προκάλεσαν μεγάλο σοκ στον άρρωστο πατέρα. «Είχα έναν τεράστιο όγκο στον προστάτη και κινδύνευα. Ευτυχώς, οι γιατροί τον έβγαλαν και, δόξα τω Θεώ, η βιοψία έδειξε ότι ήταν καλοήθης. Εμαθα για τον θάνατο του γιου μου πέντε μέρες πριν πάρω εξιτήριο. Ετσι, έφυγα για να διευθετήσω τα της κηδείας του» δήλωνε τότε στις κάμερες συντετριμμένος.

Εξι μήνες αργότερα ο παρουσιαστής, που έγινε γνωστός στο κοινό για τους μοναδικούς διαλόγους με τους φιλάθλους και τους φανατικούς τηλεθεατές του, υπέστη ανακοπή καρδιάς. Διασωληνωμένος στην Εντατική του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας ο Γιώργος Γεωργίου έδωσε πέρυσι το καλοκαίρι (ακόμη) μία μεγάλη μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Κι ευτυχώς τα κατάφερε. Ωστόσο, ο θρήνος και η κακή ψυχολογία μετά τον θάνατο του μονάκριβου γιου του δεν λένε να ηρεμήσουν την ψυχή και την καρδιά του. Στάθηκε στο πλευρό του σαν βράχος και τον έτρεξε στα καλύτερα νοσοκομεία εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά δεν μπόρεσε να τον σώσει.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...