Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ολοένα και πιο… κοντά Αντωνίου και Ψωμόπουλος

❱❱ Βίσση, Αλεξανδράτου, Βουλγαράκη, τα παλιά αμόρε του επιχειρηματίαΤι τρέχει με τη Ρία Αντωνίου και τον Χρήστο Ψωμόπουλο;esr 2711 015 cmyk Η εκρηκτική Ελληνίδα, που κάνει καριέρα εδώ και χρόνια στη γειτονική Ιταλία, και ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει συνδέσει την προσωπική του ζωή στο παρελθόν με λαμπερές κυρίες της εγχώριας showbiz, όπως η Αννα Βίσση και η Τζούλια Αλεξανδράτου, εθεάθησαν σε τρυφερό τετ α τετ στην όμορφη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πριν από λίγες εβδομάδες πέρασαν την είσοδο γνωστού εστιατορίου της συμπρωτεύουσας και δείπνησαν παρέα, έχοντας ρομαντική διάθεση. Εκείνος, ως γνήσιος τζέντλεμαν, προλάβαινε κάθε επιθυμία της και εκείνη φαινόταν να απολαμβάνει πραγματικά τις περιποιήσεις του συνοδού της.

Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, δεν έγιναν περισσότερο διαχυτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο του εστιατορίου. Παρ’ όλα αυτά, οι κινήσεις τους πρόδιδαν την ύπαρξη μεγάλης οικειότητας μεταξύ τους. Τόσο μεγάλης, που θα μπορούσε κάποιος να τους περάσει και για ζευγάρι. Είναι όμως;

Οι φήμες ότι ο Χρήστος και η Ρία έχουν έρθει πιο κοντά και κάνουν στενή παρέα άρχισαν να κυκλοφορούν το καλοκαίρι.

Ηταν στα μέσα Αυγούστου όταν η Ρία έκανε τις διακοπές της στις Κυκλάδες, ανεβάζοντας σέξι φωτογραφίες της στο Instagram με φόντο ειδυλλιακούς προορισμούς, όπως η Κίμωλος. Κι ενώ πόζαρε μόνη της σε όλα τα «κλικ» που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό της, οι φήμες λένε ότι ήταν μαζί της και ο Χρήστος Ψωμόπουλος. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, από το καλοκαίρι και μετά η ξανθιά καλλονή, που φιγουράρει ψηλά στη λίστα με τις ερωτικές φαντασιώσεις των Ελλήνων αλλά και των Ιταλών, ταξιδεύει πιο συχνά στα πάτρια εδάφη παρότι το επαγγελματικό πρόγραμμά της στη γειτονική χώρα είναι αρκετά φορτωμένο. Και, βέβαια, κάθε φορά που πατάει το καλλίγραμμο πόδι της στην Ελλάδα συναντιέται (όλως τυχαίως;) με τον Χρήστο.

Σημειώνεται ότι το ερωτικό παρελθόν του επιχειρηματία θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει υλικό για τη συγγραφή ενός βιβλίου. Ο Ψωμόπουλος υπήρξε χρόνια σύντροφος της απόλυτης σταρ από την Κύπρο Αννας Βίσση, αργότερα συνδέθηκε με τη σεξοβόμβα Τζούλια Αλεξανδράτου, κατόπιν με την καλλιτέχνιδα κόρη του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα, κι έπειτα με την αοιδό Αρετή Ζάνα. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα -λίγο καιρό πριν αρχίσει να κάνει παρέα με τη Ρία- κυκλοφορούσε στη Γλυφάδα και με την Εύη Ιωαννίδου του «Greece’s next top model».

Φαίνεται, όμως, ότι με τη Ρία ταίριαξαν περισσότερο… στην παρέα! Για την ιστορία, το «καυτό» μοντέλο ήταν στο παρελθόν σε σχέση με τον πρώην μάνατζέρ του Ηλία Πανταζόπουλο, ενώ το 2016 είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως είχε ένα φλερτ με τον ποδοσφαιριστή Αλεσάντρο ντελ Πιέρο.

f 0

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...