Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Μήνυση από Σεφερλή στην Ακρίτα για το «σκουπίδι»

❱❱ Ο Σεφερλής μίλησε στην εκπομπή της Μελέτη, (νύφης του θεατρικού επιχειρηματία Δημήτρη Μαροσούλη), για την ακύρωση του «Ζητείται ψεύτης»Ο Μάρκος Σεφερλής έσπασε τη σιωπή του για το θέμα της διαμάχης του με τις Θεατρικές Σκηνές των Γιάννη Κεντ και Πάνου Κατσαρίδη, και την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» στο Παλλάς, μιλώντας αποκλειστικά στον Alpha και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, νύφης του θεατρικού επιχειρηματία Δημήτρη Μαροσούλη.

Ο δημοφιλής κωμικός ένιωσε πιθανότατα μεγαλύτερη ασφάλεια να ανοίξει τα χαρτιά του στο βήμα που του πρόσφερε η Ελεονώρα Μελέτη, σύζυγος του Θοδωρή Μαροσούλη και μέλος πλέον και η ίδια μιας θεατρικής οικογένειας που ο Μάρκος γνωρίζει καλά, αφού έχει συνεργαστεί πολλάκις με τον πεθερό της και τον θεωρεί δικό του άνθρωπο. Οπως υποστήριξε ο Σεφερλής στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», δεν ευθύνεται εκείνος για την ακύρωση της παράστασης, γιατί δεν είναι ο παραγωγός, και δεν άφησε 25 ηθοποιούς χωρίς δουλειά. Πρόσθεσε μάλιστα ότι εκείνος είχε την ιδέα να ανέβει το «Ζητείται ψεύτης» στο Παλλάς και ο Πάνος Κατσαρίδης συμφώνησε, λέγοντας ότι το εν λόγω θέατρο γεμίζουν οι απλοί άνθρωποι.

f2 kyklaki 8880 eleonora meleti thodoris marosoylis 21112017

Οι δυο πλευρές, όπως τόνισε ο Μάρκος, ποτέ δεν υπέγραψαν συμβόλαιο. Μετρούσε ο λόγος κι εκείνος με χαρά δέχθηκε να κάνει τη σκηνοθεσία και τη διασκευή ο Πέτρος Ζούλιας. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με το καστ και τη μαρκίζα, και ότι το μόνο θέμα του ήταν η αύξηση των ποσοστών του, όταν πήγαινε το έργο περιοδεία. Ακόμη, ισχυρίστηκε πως τα είχε βρει με τις Θεατρικές Σκηνές και ότι θα έπαιζε τα Χριστούγεννα στο Περοκέ, ώστε με αυτόν τον τρόπο να προωθήσει και το «Ζητείται ψεύτης» που θα ανέβαινε τον Μάρτιο.

Χθες, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο παραγωγός των Θεατρικών Σκηνών Πάνος Κατσαρίδης απάντησε: «Δέκα μέρες πριν ανακοινωθεί στην τηλεόραση η ακύρωση της παράστασης ο Μάρκος Σεφερλής γνώριζε τις ηλεκτρονικές αλληλογραφίες των δικηγόρων μας, οι οποίες οδηγούσαν σε αδιέξοδο. Υπήρχε καταληκτική ημερομηνία που εμείς στείλαμε, “ αν δεν έρθετε να υπογράψουμε μέχρι την Τετάρτη 7/11, δεν έχουμε πια χρόνο”. Μας απάντησε “εσείς να έρθετε να υπογράψετε τη δικιά μας σύμβαση”. Εννοείται ότι τα ήξερε όλα ο κ. Σεφερλής. Βλέποντας ότι δεν οδηγεί πουθενά όλη αυτή η ιστορία, έπρεπε να ενημερώσουμε και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές». Και συμπλήρωσε:

«Ακούστηκαν πολλά πράγματα στην εκπομπή (σ.σ.: της Μελέτη), αν κάποιοι ντρέπονται από την ακύρωση. Δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε όλες αυτές τις οντισιόν τον Οκτώβριο, να πληρώνουμε διαφημιστικές εταιρίες, να δεσμεύουμε θέατρο και ηθοποιούς για να μην κάνουμε την παράσταση. Η αρχική ιδέα συνεργασίας ήταν του Μάρκου κι εμείς είπαμε πρώτοι το “ναι”».

Μήνυση στην Ακρίτα για τον «οχετό» εναντίον του

entheto tin aristera 6937 elena akrita me ti mitera tis silva 19112018

Αυτός που χαρίζει γέλιο δάκρυσε! Η σκληρή κριτική της δημοσιογράφου Ελενας Ακρίτα μέσα από τη στήλη της σε εφημερίδα έκανε τον Μάρκο Σεφερλή να βουρκώσει on air, λέγοντας δικαιολογημένα ότι δεν θα δεχτεί από κανέναν να προσβάλει το κοινό του γράφοντας ότι όσοι παρακολουθούν τα έργα του έχουν μυαλό κότας.

Ο ίδιος εξήγησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ότι έχτισε με πολύ κόπο μια καριέρα εδώ και τριάντα χρόνια μόνος του, ότι δεν κατάγεται από πλούσια οικογένεια ή από τζάκι, δεν μεγάλωσε στην Εκάλη ούτε σε χίλια τετραγωνικά σπίτι.
Αντιθέτως, γεννήθηκε στην Κόρινθο, από μια φτωχή οικογένεια που είχε μια φουφού για να ζεσταθεί. Ολον αυτόν τον αγώνα τον κάνει για τη γυναίκα του και το παιδί του, τον Χάρη, που έχει λαμπρό ήθος και αυτό το λένε και οι δάσκαλοί του, κάνοντάς τον υπερήφανο.

Ο ηθοποιός τόνισε ότι δεν θέλει να ακούει ο γιος του ότι ο πατέρας του κουβαλά το «trαsh» (σκουπίδι) ήθος του και την αισθητική του Δελφινάριου στο Παλλάς, γι’ αυτό και μήνυσε την Ελενα Ακρίτα, χαρακτηρίζοντας «οχετό» όσα έγραψε. Τέλος, είπε ότι δεν μπορεί να τον γκρεμίσει κανείς, γιατί το κοινό του τον ξέρει, είναι σαν μπετόν αρμέ, ενώ εκείνος δεν προσκύνησε ποτέ κανέναν. Ενα ζεϊμπέκικο που τραγουδά και είναι το μόνο που χορεύει.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...