Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Πέτρος Πολυχρονίδης: Ενας νικητής μού έφερε σε ταψί χειροποίητη κολοκυθόπιτα!

❱❱ Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μιλάει για τον «Τροχό της τύχης» στο Star και τους ακρίτες που θα φιλοξενήσει τις ημέρες των εορτώνΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Πέμπτη σεζόν που Ο «Τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη καθηλώνει καθημερινά τους τηλεθεατές στις 18.40 στο Star. Σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων βρήκαμε τον δημοφιλή παρουσιαστή, ο οποίος με πολλή χαρά μάς μίλησε για την επιτυχία της παραγωγής, αλλά και τα χριστουγεννιάτικα επεισόδια και τα δώρα που έρχονται…

«Το “Game of thrones” μπορεί να σταματήσει, εμείς -και σας το υπογράφω- ως “Τροχός της τύχης” θα συνεχίσουμε. Κάνοντας έναν απολογισμό και της χρονιάς που σε λίγο θα μας αποχαιρετήσει, έχω να πω ότι ο “Τροχός” αποδεικνύει ότι ένα τηλεπαιχνίδι, αν αγαπηθεί από τον κόσμο, μπορεί να στεριώσει στην ελληνική τηλεόραση με οποιονδήποτε ανταγωνισμό και να γίνει συνήθεια. Το κοινό έχει ανταμείψει τη συνέπειά μας στην ουσιαστική ψυχαγωγία και μας επιβραβεύει με ποσοστά τηλεθέασης που είναι πιο υψηλά από τα πρώτα χρόνια προβολής του παιχνιδιού. Απίστευτο; Και όμως αληθινό» αναφέρει.

Αλήθεια, έχει κρατήσει επαφές με τους νικητές του τηλεπαιχνιδιού; «Οχι, δεν έχω κάνει νέα φιλαράκια. Αλλά όσοι έχουν κερδίσει έχουν κάνει αυτό που μου είχαν τάξει. Θυμάμαι έναν νικητή που μου έφερε σε ταψί χειροποίητη κολοκυθόπιτα, μια κοπέλα που μου έπλεξε μπλούζα, μια κυρία που μου έφερε βάζα με γλυκά του κουταλιού» μας λέει και συμπληρώνει: «Ο “Τροχός” έχει αναδείξει μέσα από 2.700 παίκτες 900 νικητές σε 900 επεισόδια που προβλήθηκαν σερί. Κι επειδή οι αριθμοί έχουν τη δική τους αλήθεια, φανταστείτε ότι ο παλιός “Τροχός της τύχης”, που προβλήθηκε από δύο κανάλια, το Mega και τον ΑΝΤ1, με τους Πολυχρονίου, Κατρανίδη, Χαϊκάλη, Κουτράκη ως παρουσιαστές δεν είχαν φτάσει τα 800 επεισόδια».

Το κοινό

Τι κάνει, άραγε, το κοινό να πηγαίνει στον «Τροχό της τύχης»; «Το 95% των παικτών έρχεται για οικονομικούς λόγους. Το 5% έρχεται απλώς για να εκτεθεί στην TV και να διασκεδάσει. Ολοι θέλουν τα ευρώ και το αυτοκίνητο» τονίζει και συμπληρώνει: «Τα περισσότερα νέα παιδιά που έρχονται το κάνουν γιατί τον επόμενο χρόνο ετοιμάζονται να παντρευτούν! Παίζουν, λοιπόν, για να μαζέψουν λεφτά για τον γάμο τους. Δεν είναι πολύ ρομαντικό; Οσο για τους πιο μεγάλους σε ηλικία παίκτες, έρχονται να γυρίσουν τον τροχό, για να μπαλώσουν… τρύπες στην Εφορία, στο ενοίκιο, στη ΔΕΗ».

Στις γιορτές το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι θα είναι πολύ ιδιαίτερο: «Θα φέρουμε παίκτες από τα πιο ακριτικά μέρη της χώρας. Θα έρθουν στο στούντιο εκείνοι που φυλάσσουν τα σύνορά μας. Με δικά μας έξοδα. Από τη Θράκη μέχρι το Καστελόριζο, από τα νησιά μας που ζουν πάνω τους δέκα θαρραλέες ψυχές. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι που κατοικούν σε χωριά κοντά στις Πρέσπες, στους Φούρνους, στις κορυφές των βουνών και δίπλα στις αγριεμένες θάλασσες είναι οι αληθινοί celebrities της ζωής και αυτοί θέλω να γυρίσουν τον τροχό… Για να μας πάνε όλα πρίμα από τη θετική τους ενέργεια!».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...