Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Από τα κουφέτα στις… κηδείες

❱❱ Πώς ο παράφορος έρωτας της Ελλης Γελεβεσάκη τού «My style rocks» με τον Γιώργο Μανίκα εξελίχθηκε σε «πόλεμο των Ρόουζ»«Ο,τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο» λέει ένα παλιό λαϊκό τραγούδι. Ενίοτε όμως τελειώνει και με… ξεκατίνιασμα, και μάλιστα δημόσιο! Κάπως έτσι συνέβη και με τους Γιώργο Μανίκα και Ελλη Γελεβεσάκη -το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι-, που πλέον, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους, δεν διστάζουν να δείχνουν -ακόμη και στα social media- ότι η σχέση τους είναι… στα κόκκινα.

Οπως πρόσφατα, που η παίκτρια του «My style rocks» έδειξε να ενθουσιάζεται με την πρόταση που της έκανε follower της για πιθανό concept στην εκπομπή: «Στην κηδεία του πρώην σου»! Η Eλλη αναδημοσίευσε την… πρόταση, επισημαίνοντας: «Εσύ που έστειλες αυτό είσαι πολύ φίλη μου». Ο πρώην, λοιπόν, Μανίκας δεν έχασε ούτε τον χρόνο ούτε την ευκαιρία να απαντήσει. «Μην αγχώνεστε, παιδιά, δεν πάει σε μένα. Είχε πολλούς πρώην και πριν και μετά από μένα» σημείωσε με τη σειρά του.

Στο… νοσοκομείο

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο άσχημα μεταξύ τους… Αντιθέτως, πριν από λίγα χρόνια θα μπορούσε να τα περιγράψει κανείς και ως ονειρικά. Το love story τους ξεκινά το 2010 μέσα στο νοσοκομείο, 26 f3 4671 manikas gelevesaki 22082012όπου το μοντέλο και παρουσιαστής νοσηλευόταν έπειτα από επέμβαση στο πόδι, και εκείνη πήγε να τον επισκεφτεί, μια και είχαν κοινούς γνωστούς. Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος και παράφορος. Δύο χρόνια μετά, η όμορφη δημοσιογράφος και επίσης μοντέλο έμεινε έγκυος. Ανήμερα των γενεθλίων της, στις 31 Ιουλίου, ο Γιώργος τής έκανε πρόταση γάμου. Στις 23 Ιανουαρίου 2013, λίγο πριν από τον ερχομό στον κόσμο του γιου τους Αγγελου Ιωάννη, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.

Ο θρησκευτικός γάμος ήρθε σχεδόν έναν χρόνο μετά, στις 16 Σεπτεμβρίου 2014, όπου το ζευγάρι ενώθηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο Κτήμα Αριάδνη, στη Βαρυμπόμπη και βάφτισε και τον 18 μηνών τότε μπόμπιρά του.

Οπως σε κάθε γάμο, οι ευχές για «βίον ανθόσπαρτο» ήταν πολλές, αλλά δυστυχώς δεν έπιασαν τόπο… Μόλις δύο χρόνια μετά, το 2016, οι φήμες περί σοβαρών προβλημάτων άρχισαν να οργιάζουν. Οι κουτσομπόληδες της showbiz έκαναν λόγο για απιστίες, τρίτα πρόσωπα, ακόμη και για ξεχωριστά σπίτια. Τότε ήταν που οι κοινές έξοδοί τους και τα κοινά στιγμιότυπα στα social media κόπηκαν μαχαίρι! Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν βγήκε να μιλήσει. Μόνο μία ανάρτηση της Ελλης στο Ιnstagram, στις 29 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, που ζητούσε ευγενικά από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ευαίσθητη περίοδο που περνούσαν, επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς τα σενάρια. Και χρειάστηκε σχεδόν ένας χρόνος -τον Αύγουστο του 2017-, για να το επιβεβαιώσει και ο Γιώργος με ένα instastory… Το μοντέλο ανέβασε βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (που εκείνη την περίοδο είχε χωρίσει από την Ολγα Φαρμάκη) να μαγειρεύει και έγραψε: «Ευτυχώς που χωρίσαμε και οι δύο και τα βρίσκουμε».

Εκτοτε επικράτησε ηρεμία, με τους δύο πρώην να κρατούν τυπικές σχέσεις για τον γιο τους. Αυτό μέχρι τις πρόσφατες αναρτήσεις για «κηδείες» και «πρώην» στο Ιnstagram, που αναζωπύρωσαν την τεταμένη σχέση τους.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...