Φονικό κορμί!

❱❱ Αμερικανίδα βάρους 136 κιλών κάθισε πάνω στον αδύνατο σύντροφό της και τον σκότωσεΤα 136 κιλά της χρησιμοποίησε ως φονικό όπλο Αμερικανίδα, η οποία κάθισε πάνω στον 54 κιλών σύντροφό της μέχρι που αυτός άφησε την τελευταία του πνοή. Η 44χρονη Γουίντι Τόμας παραδέχθηκε την ενοχή της για τη δολοφονία του επίσης 44χρονου Κίνο Μπάτλερ στο σπίτι τους, στο Ιρι της Πενσιλβάνια, τον περασμένο Μάρτιο.

Τότε η Τόμας είχε πει στην αστυνομία ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και προσπαθούσε να αγοράσει κρακ. Σε αυτήν την κατάσταση τσακώθηκε με τον Κίνο, στον οποίο αρχικά επιτέθηκε με μαχαίρι και αφού του το κάρφωσε στο χέρι, τον χτύπησε με το πόδι ενός τραπεζιού. Στη συνέχεια τον έπνιξε ρίχνοντας όλο το βάρος της πάνω στο στέρνο του.

Ζούσαν μαζί δύο χρόνια

Η σχέση τους ήταν πάντα προβληματική, σύμφωνα με την αδερφή του θύματος Σάντρα Τζιν Μπάτλερ, που υποστηρίζει ότι η το ζευγάρι ήταν μαζί δύο χρόνια. «Ηταν κάτι που θα συνέβαινε» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μπάτλερ στο τοπικό ειδησεογραφικό σάιτ Eerie News Now. «Μάλιστα, όταν έμειναν σπίτι μου, της ζήτησα να μη σκοτώσει τον αδερφό μου» πρόσθεσε.

Ο Κίνο άφησε πίσω του μια κόρη και δύο εγγόνια, παρότι ήταν 44 ετών.

Η υπεράσπιση της Τόμας υποστηρίζει ότι η γυναίκα κατέρρευσε πάνω του από μέθη, χωρίς να έχει πρόθεση, και ότι όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί, υπέστη σοκ και τηλεφώνησε η ίδια στην αστυνομία, ουρλιάζοντας «σκότωσα το αγόρι μου». Τώρα βρίσκεται στη φυλακή, όπου περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή που θα εκτίσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

SOS στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Έκλεισαν την παραλία για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα

Θέση για τις παρανομίες που αφορούν το ξενοδοχείο-φάντασμα της...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!