Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

«Δυστυχώς το χρήμα αλλοιώνει χαρακτήρες, άρα και σχέσεις»

❱❱ Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μιλά για την επιστροφή της στην ΤV έπειτα από 13 χρόνια μέσα από τη σειρά του Open «Ο πρίγκιπας της φωτιάς»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Ο πρίγκιπας της φωτιάς», η καθημερινή δραματική σειρά του Open, που υπογράφει σεναριακά ο Γιώργος Κυρίτσης, αποκτά μέρα με τη μέρα το κοινό της. Αυτό οφείλεται τόσο στο καλό σενάριο και στην εξίσου καλή σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα όσο και στο… βαρύ πυροβολικό των πρωταγωνιστών, ανάμεσά τους οι Πέγκυ Σταθακοπούλου, Θέμης Πάνου, Αντίνοος Αλμπάνης, Μάξιμος Μουμούρης και Κώστας Αρζόγλου.

Για την Πέγκυ Σταθακοπούλου αυτή η δουλειά έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς σηματοδοτεί την επιστροφή της στη μικρή οθόνη 13 χρόνια μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1 «Και… sera sera». «Χαίρομαι που επιστρέφω στη μικρή οθόνη. Θεωρώ ότι η τηλεόραση είναι πολύ δυνατό μέσο και ότι έχει τις προϋποθέσεις να προσφέρει ουσιαστική ψυχαγωγία και ωραίες σειρές στους τηλεθεατές, και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν.

Στον “Πρίγκιπα της φωτιάς” θέλουμε να κάνουμε τηλεόραση με όρους πιο ανθρώπινους. Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε, απλώς χρειάζεται λίγη υπομονή και όχι σπασμωδικές κινήσεις, γιατί η τηλεόραση είναι συνήθεια» μας λέει και συμπληρώνει: «Οταν με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Κυρίτσης για να μου πει να prigkipasπρωταγωνιστήσω στη σειρά, είπα αμέσως “ναι”. Με τον Γιώργο έχω παίξει την πρώτη μου παράσταση στο θέατρο, “Σε ποιον ανήκει η ζωή μου” του Μπράιαν Κλαρκ. Αρα μιλάμε για μια σχέση χρόνων… Μια σχέση αγάπης. Από την άλλη μεριά, τον σκηνοθέτη Χρήστο Δήμα τον γνώρισα στο Εθνικό Θέατρο και ένιωσα αμέσως πολύ οικεία μαζί του. Με λίγα λόγια, επικοινωνώ μαζί τους με τα μάτια και όσον αφορά το άλλο καστ, μόνο που είναι συνάδελφοι που έχουν… τριφτεί στο θεατρικό σανίδι, για εμένα σημαίνει πολλά».

Ποια εικόνα έχει η εξαιρετική ηθοποιός για την ηρωίδα της; «Η Κάτια είναι μια δυνατή, ευκατάστατη γυναίκα, λίγο ψυχρή και οργανωτική. Οταν βλέπει ξαφνικά το οικοδόμημα της προσωπικής της ζωής να γκρεμίζεται, όταν συνειδητοποιεί ότι η οικογένειά της ζούσε τόσο καιρό μέσα στα ψέματα, καταρρέει. Και μόνο η διαδρομή που έχει να κάνει τώρα ψυχολογικά έχει πολύ ενδιαφέρον υποκριτικά. Αυτή η σειρά έχει πάρα πολλά να πει. Εχει δυνατό μήνυμα. Πολλές φορές πιστεύουμε ότι ξέρουμε τους ανθρώπους γύρω μας, αλλά δυστυχώς το χρήμα αλλοιώνει χαρακτήρες, άρα και σχέσεις».

Στη συνέχεια της συζήτησής μας η κυρία Σταθακοπούλου σχολιάζει την άνθηση της ελληνικής μυθοπλασίας, αναφέροντας ότι τα κανάλια σταδιακά θέλουν να αλλάξουν τη φυσιογνωμία της τηλεόρασης κι αυτό είναι μόνο θετικό. «Είναι ευθύνη να μπαίνεις στο σπίτι του κόσμου. Πρέπει να μπαίνεις σωστά ή τουλάχιστον με ισορροπία. Τόσα realities, τόσα shows, τόσες σειρές, τόσα τηλεπαιχνίδια. Τα τελευταία χρόνια τα σίριαλ που παίζονταν ήταν ελάχιστα. Η εικόνα αυτή δεν είναι καλή. Η τηλεόραση χρειάζεται όλα τα τηλεοπτικά προϊόντα με τις σωστές δόσεις» μας λέει.

Σε ό,τι αφορά το θέατρο, η Πέγκυ Σταθακοπούλου έχει μια πολύ δημιουργική χρονιά. Πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο ήχος του όπλου» της Λούλας Αναγνωστάκη, που ανεβαίνει στο θέατρο Σταθμός, αλλά και στο έργο «Μη σκοτώνεις τη μαμά», στο θέατρο Olvio.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...