Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οργή για όσα ξεστόμισε η Σταρ Ελλάς 2018! «Ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι πάνω σε τσακωμό;»

❱❱ Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η άστοχη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;», που ξεστόμισε χαμογελώντας στην εκπομπή του ΑρναούτογλουΜόλις κόπασαν οι φήμες για σχέση της με τον σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η Σταρ Ελλάς 2018 κατάφερε να «αποκαθηλώσει» τον εαυτό της, προκαλώντας αρνητικά σχόλια στα media. Η εστεμμένη καλλονή διηγήθηκε την εμπειρία της με περισσή άνεση, τη στιγμή που όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από τον βίαιο θάνατο της 21χρονης Ελένης Τοπαλίδου στη Ρόδο.

«Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Οποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα» ήταν αυτολεξεί τα λόγια του μοντέλου, ειπωμένα με πολύ νάζι. Τα ανακλαστικά του έμπειρου παρουσιαστή δούλεψαν αμέσως «Πολλές δεν έχουν κάνει πλαστικές, μην το λέμε αυτό, όπως και πολλές δεν έχουν φάει χαστούκι. Επειδή είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα του ξύλου, ουσιαστικά ήθελες να περάσεις κάποιο μήνυμα με αυτό που έχεις βιώσει;» τη ρώτησε ο οικοδεσπότης του «The 2night show». Η χαρωπή διάθεση είχε πλέον εγκαταλείψει το πρόσωπο της καλεσμένης του: «Το έχω βιώσει μία φορά και δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Η βία είναι πολύ κακό πράγμα και δεν πρέπει να υπάρχει. Μπορείς να λύσεις τα πάντα με τα λόγια κι όχι με το ξύλο» είπε.

Το στιγμιότυπο προβλήθηκε χθες το πρωί στο «Πρωινό» και, προτού ολοκληρωθεί το βίντεο, η Φαίη Σκορδά, σε έξαλλη κατάσταση, ζήτησε από το κοντρόλ να το κόψουν. «Μήπως δεν άκουσα καλά; Παιδιά, το είπε; Συγγνώμη που αντιδρώ έτσι, δεν είχα καταλάβει. Χασκογελώντας να λέει “και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;”» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια. «Απενοχοποιεί τη βία, τη βία στη γυναίκα για την οποία δίνουμε καθημερινά μάχες» συμπλήρωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη και, προτού οι δύο κυρίες βγουν εκτός εαυτού από τα νεύρα τους, πέρασαν στο επόμενο θέμα της εκπομπής. Σημειώνεται ότι η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε στο σόου λίγο πριν από την αναχώρησή της για την Ταϊλάνδη, όπου θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μiss Universe».

Ωστόσο, μετά τον σάλο, θέλησε με μήνυμά της στο Instagram από τη μακρινή Ταϊλάνδη να «μαζέψει» όσα είπε. «Με λύπη μου σήμερα πληροφορήθηκα για την τροπή που πήρε η χθεσινή μου συνέντευξη στον κ. Αρναούτογλου από την πρωινή εκπομπή της κας Σκορδά. Αναφέρομαι στο σχόλιό μου για το χαστούκι που δέχθηκα κάποτε από σύντροφό μου. Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε σωματική. Οπωσδήποτε αναγνωρίζω τον άστοχο χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησα για το γεγονός και πραγματικά απολογούμαι» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Σταρ Ελλάς.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...