Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Top στο «στήσιμο» και στην ασυνέπεια η Μέγκι Ντρίο !

❱❱ Η Μέγκι Ντρίο συνεχίζει να δείχνει «επαγγελματισμό», αφήνοντας στα «κρύα του λουτρού» γνωστό περιοδικόΣτην Ελλάδα, ως γνωστόν, είσαι ό,τι δηλώσεις. Η Μέγκι Ντρίο, λοιπόν, δηλώνει «επαγγελματίας μοντέλο». Και μπορεί να είναι κιόλας, αφού πήρε μέρος στο «Greece’s Next Top Model» και έμαθε πέντε πράγματα από τους ειδικούς. 

Μπορεί να είναι μοντέλο δηλαδή, γιατί επαγγελματία σίγουρα δεν λες έναν άνθρωπο ο οποίος προγραμματίζει φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις και μετά «εξαφανίζεται», στήνοντας φωτογράφους και δημοσιογράφους. Και η Μέγκι Ντρίο το έκανε αυτό όχι μία, αλλά τρεις φορές από τότε που βγήκε από το reality του Star, δείχνοντας αν μη τι άλλο ότι της λείπει ένα βασικό χαρακτηριστικό του επαγγελματία: η συνέπεια!

f2 5

Στη χθεσινή «Φωλιά των Κου Κου» ο συνεργάτης της εκπομπής Στέφανος Κωνσταντινίδης ξεσπώντας στο πλαίσιο μιας συζήτησης που έγινε on air περί συνέπειας των μοντέλων δεν άντεξε και το… ξεφούρνισε: «Δεν μπορώ να το κρύβω άλλο και να κρατιέμαι. Ξέρω ένα περιστατικό, ξέρω ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με γνωστό περιοδικό που βγαίνει σε επετειακό τεύχος στις 15 Δεκεμβρίου. Το συμβόλαιο αυτό δεν τίμησε καθόλου και μάλιστα την περίμεναν στη φωτογράφιση επί τρεις ώρες και δεν πήγε ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη δύο φορές σε συντάκτρια της «Espresso», η οποία επικοινώνησε με τη Μέγκι -μέσω ενός εξωτερικού συνεργάτη της εφημερίδας που τη γνωρίζει από παλιά- και κανόνισε να της κάνει μια συνέντευξη. Η πρώην παίκτρια του «GNTM» συμφώνησε και προγραμμάτισε μαζί της τηλεφωνικό ραντεβού. Οταν όμως ήρθε εκείνη η ώρα, η «επαγγελματίας» Μέγκι Ντρίο δεν απάντησε ποτέ στις κλήσεις της. Μάλιστα, η συντάκτρια της «Espresso» της έστειλε και μηνύματα, ζητώντας να μάθει αν της συνέβη κάτι και υπήρξε ασυνεπής ή αν μετάνιωσε και δεν επιθυμούσε πλέον να δώσει τη συνέντευξη. Το μοντέλο όμως ούτε καν μπήκε στον κόπο ν’ απαντήσει.

f3 47367281 1833410070121901 6495301001908584448 o

Το σκηνικό επαναλήφθηκε λίγες ημέρες αργότερα, όταν η Μέγκι σε επικοινωνία που είχε με τον γνωστό της, συνεργάτη της «Espresso», του εξήγησε ότι είχε σοβαρά πρόβλημα την ώρα που την καλούσε η συντάκτρια της εφημερίδας και δεν μπορούσε να της μιλήσει. Προθυμοποιήθηκε ωστόσο να δώσει τη συνέντευξη και μιλώντας εκ των υστέρων ξανά με τη συντάκτρια προγραμμάτισαν εκ νέου τηλεφωνικό ραντεβού. Και βέβαια η «επαγγελματίας» Μέγκι δεν απάντησε ξανά, ούτε στις κλήσεις ούτε στα μηνύματα.

Κι όλα αυτά, την ώρα που η ίδια συνεχίζει ν’ απασχολεί συνεχώς την επικαιρότητα κράζοντας δημοσίως τις πρώην συμπαίκτριες με κατινίστικους ως και χυδαίους χαρακτηρισμούς: «Η Ροζάνα Κουτσούκου μπήκε με μέσο και τώρα που βγήκε από το σπίτι θα χαθεί. Θα ήθελα να δώσω σφαλιάρα στην Αννα Τσακουρίδου. Η Ειρήνη Καζαριάν ήταν η κλανιάρα του σπιτιού» ανέφερε μεταξύ άλλων σε εκπομπή στο YouTube όπου παραχώρησε μια (κατά τ’ άλλα!) χιουμοριστική συνέντευξη. Μόνο που δεν γέλασε κανείς…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...