Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

«Κόλαση» πριν από την πρεμιέρα του Νότη

❱❱ Ο Παπαδόπουλος αποχώρησε από το σχήμα Σφακιανάκη – Πάολας λέγοντας ότι ο εκκεντρικός σταρ τού έκοψε το β΄ μέρος του προγράμματός τουΘορυβώδης αποχώρηση στο… παρά πέντε της πρεμιέρας του Νότη Σφακιανάκη και της Πάολα σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, το τρίτο μεγάλο όνομα του σχήματος, ένιωσε θιγμένος από την απόφαση του εκκεντρικού σταρ του λαϊκού τραγουδιού να του κόψει την τελευταία στιγμή το δεύτερο μέρος του προγράμματός του, με αποτέλεσμα να πάρει το… καπελάκι του και να φύγει από το μαγαζί, όπου θα άρχιζε live εμφανίσεις σήμερα το βράδυ. 

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος χθες το μεσημέρι μέσα από τα προσωπικά του social media, ρίχνοντας… καρφιά με αποδέκτη τον Νότη. Παράλληλα, φρόντισε να κρατήσει τις ισορροπίες τόσο με την Πάολα όσο και με την επιχείρηση. «Δύο μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα μας, ενημερώθηκα από τον μαέστρο ότι ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να κόψει το δεύτερό μου πρόγραμμα – κάτι, ωστόσο, που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής.

«Απογοητεύτηκα»

Εκπλάγηκα και απογοητεύτηκα ταυτόχρονα – προσπάθησα να μη θυμώσω και να παραμείνω ψύχραιμος» έγραψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, εξηγώντας αρχικά τον λόγο της αποχώρησής του.

«Τελικά, μάλλον, επαληθεύονται όλα όσα ακούγονται και λέγονται κατά καιρούς για τον Νότη Σφακιανάκη – αν και είχα κάθε καλή πρόθεση γι’ αυτή τη συνεργασία, εξου και στο παρελθόν, πριν από 6 χρόνια, του είχα γράψει τη μουσική σε τραγούδι του, με μεγάλο σεβασμό σ’ αυτή τη σπουδαία λαϊκή φωνή» ανέφερε στη συνέχεια, αφήνοντας αιχμές για τον συνάδελφό του. «Ομως -όπως λειτουργούσα ανέκαθεν- όταν δεν με σέβονται σε μια συνεργασία, επιλέγω να αποχωρώ και να διατηρώ την αξιοπρέπειά μου. Ετσι, αναγκάζομαι τον μήνα Δεκέμβριο και λίγο πριν τις γιορτές, να μείνω χωρίς δουλειά εγώ και η οικογένεια μου» έγραψε, καταλήγοντας.

Οσο για τις σχέσεις του με την Πάολα, την οποία τόνισε πως αγαπάει και εκτιμάει, «παραμένουν εξαιρετικές, καθώς και με την επιχείρηση Μαροσούλη – όλα είναι τέλεια και τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, για άλλη μια φορά. Εύχομαι καλή αρχή αύριο στην Πάολα, στην επιχείρηση και σε όλους τους μουσικούς και συνεργάτες».

Στο τέλος του post ο Γιώργος Παπαδόπουλος δεν δίστασε να αναφερθεί και στη Δέσποινα Βανδή, η οποία είχε επιλέξει πριν από μερικά χρόνια να ακυρώσει τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη, λίγο πριν από την πρεμιέρα τους, λόγω κάποιων δηλώσεων που είχε κάνει τότε εκείνος υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Και φυσικά τη δικαιολόγησε: «Μάλλον ήταν σοφή, τελικά, η επιλογή της Δέσποινας Βανδή, πριν από πέντε χρόνια – σε γεγονότα που, αν και έχουν διαφορετική αφετηρία, έχουν κοινή ουσία. Θα δανειστώ μια φράση της: Αποχωρώ με λύπη, καλές γιορτές εύχομαι σε όλους. Γιώργος Παπαδόπουλος».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...