Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

Μαζί στη ζωή και στο σίριαλ

❱❱ Ο Γιάννης Ποιμενίδης μπαίνει στη σειρά «Οσο έχω εσένα», όπου πρωταγωνιστεί η σύντροφός του Ευγενία ΣαμαράΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ακόμα μία δυνατή… είσοδος στην καθημερινή σειρά του Σκάι «Οσο έχω εσένα»! Μετά την προσθήκη στο καστ του Γιώργου Καπουτζίδη (υποδύεται τον ψυχίατρο Τρύφωνα Περικλέους), αυτήν την εβδομάδα είναι η σειρά της Φαίης Ξυλά να φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων της Ρένας Ρίγγα.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Σύλβια Μπότσαρη, μια γοητευτική δικηγόρο, από τις καλύτερες στον τομέα της, και χειραφετημένη, δυναμική γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που ξέρει να κερδίζει τους στόχους της. Οταν ο Αλκης συλλαμβάνεται, ο Πέτρος (Χρήστος Σπανός) τού συστήνει τη Σύλβια, προκειμένου να χειριστεί την υπόθεσή του. Η δυναμική δικηγόρος δεν θα κερδίσει μόνο την εκτίμησή του, αλλά θα υπάρξει μεταξύ τους κι ένα φλερτ, ικανό να κάνει τη Μελίνα (Ευγενία Σαμαρά) να ζηλέψει. Το guest της ηθοποιού θα είναι για περίπου 20 επεισόδια και από την πρώτη στιγμή η ηρωίδα της θα αποδείξει ότι γνωρίζει πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν την οικογένεια του Αλκη Λομασίνι.

Νέα εμφάνιση

Η Φαίη Ξυλά δεν είναι η μοναδική που προστίθεται στην εκλεκτή ομάδα ηθοποιών του καθημερινού σίριαλ. Ο επόμενος που θα κάνει την εμφάνισή του (σε περίπου δύο εβδομάδες) είναι ο Γιάννης Ποιμενίδης, ο οποίος θα συνεργαστεί ξανά τηλεοπτικά με τη σύντροφό του Ευγενία Σαμαρά. Για την ιστορία, οι δυο τους είχαν γνωριστεί και ερωτευτεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Η εκδρομή» του ΑΝΤ1 και από τότε είναι αχώριστοι! Ο γοητευτικός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Αλέσιο Λομασίνι. Είναι αυτός ο μυστηριώδης άντρας που αναζητεί τον τελευταίο καιρό ο Γεώργιος (Δημήτρης Κουρούμπαλης), επειδή έχουν το ίδιο επώνυμο. Ο Αλέσιο είναι ετεροθαλής αδελφός του Γεώργιου και ο μόνος που γνώριζε την ύπαρξή του ήταν ο παππούς Νέστορας. Τώρα, λοιπόν, φτάνει η στιγμή που ο Αλέσιο επιστρέφει στην Ελλάδα και ψάχνει απαντήσεις, με αποτέλεσμα πολλά μυστικά να αποκαλυφθούν στην πορεία. Μυστικά που θα επηρεάσουν τη ζωή πολλών από τους ήρωες…

Την ίδια ώρα, όπως όλοι οι άντρες στην οικογένεια Λομασίνι γοητεύονται από την όμορφη Μελίνα, έτσι και ο Αλέσιο δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στη γοητεία της. Το ζευγάρι, που είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και low profile της showbiz, θα το δούμε να φλερτάρει και τηλεοπτικά, αλλά αυτό είναι κάτι που θα παρακολουθήσουμε πολύ αργότερα και όχι στα πρώτα επεισόδια που ο Γιάννης Ποιμενίδης θα μπει στη σειρά. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο ηθοποιός θα μείνει για καιρό στο καστ του καθημερινού σίριαλ του Σκάι και δεν αποκλείεται να παραμείνει ως το τέλος της σεζόν. 

tv vasiko foto

Να αναφέρουμε ότι η σειρά, αν και παίζεται στη μεσημεριανή ζώνη, έχει καταφέρει να αποκτήσει και κοινό στην επανάληψη που προβάλλεται τα μεσάνυχτα και αρκετές φορές το ποσοστό των ξενύχτηδων τηλεθεατών αποδεικνύεται μεγαλύτερο!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...