Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Βασίλισσα» τση Κρήτης

❱❱ 13 καλλονές και σκληρός ανταγωνισμός στον 39ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς, με νικήτρια τη Μαριάννα ΠερατσάκηΤα Χανιά δεν είναι μόνο ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας, αλλά και η γενέτειρα της πιο ωραίας Κρητικοπούλας για φέτος! 

Η Miss Κρήτη 2018 Μαριάννα Περατσάκη μιλά τρεις γλώσσες, είναι μοντέλο και αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του 39ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο νησί.

Ηταν μια βραδιά γεμάτη λάμψη, ομορφιά, αλλά και σκληρό ανταγωνισμό, καθώς οι κριτές είχαν δύσκολο έργο. Ανάμεσα σε 13 κοπέλες από όλη την Κρήτη που έλαβαν μέρος στα τοπικά καλλιστεία, Miss Κρήτη 2018 εξελέγη η Μαριάννα Περατσάκη από τα Χανιά, Μiss Γιανγκ 2018 η δεκαεξάχρονη Αγγελική Φαρίνα από το Ρέθυμνο, Α’ Αναπληρωματική Miss Kρήτη 2018 η Χρυσοβαλάντω Δρουβαλάκη, επίσης από τα Χανιά, και Β’ Αναπληρωματική Μiss Κρήτη η Ζέτα Μαρκογιαννάκη από το Ηράκλειο.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οικοδέσποινα της μεγάλης βραδιάς, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από το ΚΡΗΤΗ TV, ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς στήριξε και πρόβαλε το σωματείο «Στόχος – Πρόληψη» και την εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους».

Στη σκηνή για να διασκεδάσουν το κοινό και τους τηλεθεατές ανέβηκαν ο περσινός νικητής του μουσικού διαγωνισμού «The Voice» Γιώργος Ζιώρης και η Αννα Καμαρίνου.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα