Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Θέμιδα Μπαζάκα

❱❱ «Η ελληνική κοινωνία είναι ρατσιστική, πουριτανική, ομοφοβική, θρησκόληπτη στην πλειονότητά της και βαθιά δυστυχής» δήλωσε περισπούδαστα η Θέμις Μπαζάκα, η οποία…… μεγάλωσε, ζει και ανήκει στην κοινωνία της Χονολουλού ή στη «Θεία Κοινωνία» – δεν είμαστε σίγουροι σε ποια, ίσως να έχει και διπλή… υπηκοότητα.

Αξιότιμη και αξιοσέβαστη κυρία Μπαζάκα μας, με αυτή τη δήλωσή σας έχετε κάνει τον λαό «μπαζούκας» από τα νεύρα και πιθανότατα να σκέφτεται ότι λόγια σαν αυτά είναι «για τα μπάζα(κα)». Η κοινωνία δεν είναι αφηρημένη έννοια. Αποτελείται από ανθρώπους. «Ρατσιστές», «πουριτανούς/ες», «ομοφοβικούς», «θρησκόληπτους στην πλειονότητά τους» και «βαθιά δυστυχείς» κατά την άποψή σας, αλλά ανθρώπους! Ελληνες ανθρώπους, σαν κι εσάς, που παρά τα τόσα ελαττώματα που τους καταλογίζετε, δεκαετίες τώρα σας θαυμάζουν. Σας χειροκροτούν. Σας κάνουν πλουσιότερη. Ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας. Σας έφτιαξαν καριέρα με την προτίμησή τους. Κι εσείς τους «στολίσατε» χειρότερα κι από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Σύνταγμα!

Να θυμάστε ότι υπάρχει και μια σοφή λαϊκή παροιμία που λέει «όσα έχει ο εαυτός μου, όλα τα ‘λεγα τ’ αντρός μου» και το γνωμικό που επισημαίνει πως «όταν με το ένα δάχτυλό σου καταδείξεις τον άλλο, άλλα τρία από τα δάχτυλά σου καταδεικνύουν εσένα». Προσοχή, λοιπόν.

Τα σέβη μας, τα φιλιά μας και τα δέοντα στο σόι στη Χονολουλού.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα