Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Ο Κοκλώνης στο «Jurassic Park»

❱❱ Η περιπλάνηση του «Mr Travel» και του ηθοποιού Πάνου Βλάχου στην Κόστα Ρίκα συνεχίζεται απόψε, στις 20.00, στο OpenΟ «Mr Travel» Νίκος Κοκλώνης και ο καλεσμένος του Πάνος Βλάχος συνεχίζουν την περιπλάνησή τους στη μαγική Κόστα Ρίκα!

Στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής (που θα προβληθεί απόψε, στις 20.00, στο Open) οι τηλεθεατές θα εντυπωσιαστούν από τα κατορθώματα των δύο αντρών!

Οι δύο… εξερευνητές εισχωρούν βαθιά στην άγρια ζούγκλα ανακαλύπτοντας τοπία που θυμίζουν έντονα την ταινία φαντασίας «Jurassic Park». Φορώντας τα απαραίτητα, μαγιό, αδιάβροχα και παπούτσια πεζοπορίας ταυτόχρονα, ακολουθούν τα βήματα του Χριστόφορου Κολόμβου, που ανακάλυψε αυτή τη μαγική χώρα το 1502.

Πρώτη στάση στην ξακουστή λίμνη Αρενάλ, στα βορειοδυτικά της χώρας. Εκεί τους χειμερινούς μήνες οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ απολαμβάνουν windsurf, kite surf αλλά και sup! Γοητευμένοι από το ομώνυμο ηφαίστειο ο Νίκος και ο Πάνος περπατούν χιλιόμετρα στην «πλάτη» του και ανακαλύπτουν με τα ποδήλατά τους απίθανα μονοπάτια, ολοκληρώνοντας τη μοναδική εμπειρία με ιππασία πάνω σε άλογα αλλά και με τα ΑTV, τις γνωστές «γουρούνες»! Επόμενος σταθμός ο καταρράκτης στην περιοχή La Fortuna, που πέφτει από γκρεμό ύψους 70 μέτρων! Εκεί δοκιμάζουν και δοκιμάζονται αρχικά στην πεζοπορία, διασχίζοντας μοναδικής ομορφιάς φαράγγια σ’ ένα τροπικό δάσος βροχής και κατόπιν στην καταρρίχηση (rappel) σε διαδοχικούς καταρράκτες, με την αδρεναλίνη να χτυπάει «κόκκινο»!

Η διαδρομή

Για μια βαθιά ανάσα ηρεμίας ο Νίκος Κοκλώνης και ο Πάνος Βλάχος περπατούν μέσα στη ζούγκλα ανάμεσα σε γιγαντιαία δέντρα και φυτά σε υψόμετρο 1.500 μέτρων. Επειτα από μια εξοντωτική διαδρομή, η επιστροφή στον πολιτισμό φέρνει χαμόγελα στους δύο! Μια ανάσα, ένα δροσερό τοπικό ποτό συνδυαστικά με μια περιπλάνηση στην ιστορική πόλη Sarchi «μαγεύουν» τους περιπατητές! Στον ποταμό Tabacon και στο ζεστό φυσικό σπα του, με νερά που έρχονται κατευθείαν από τα σπλάχνα του ηφαιστείου Αρενάλ, ο ακούραστος οικοδεσπότης και ο καλεσμένος του ανακτούν δυνάμεις για θαλάσσιο surf και kayak στην περιοχή Jaco, καθώς και για μια βουτιά στη λευκή παραλία Playa Blanca. Η πρόσβαση είναι αρκετά δύσκολη είτε με τα πόδια είτε με βάρκα. Το μόνο που ίσως διαταράξει την ησυχία τους είναι οι δεκάδες πολύχρωμοι παπαγάλοι που φωλιάζουν στα δέντρα! Για αλλαγή, θα «πεταχτούν» και στη χρυσή ακτή Playa Mantes, όπου θα απολαύσουν τον καυτό ήλιο!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...