Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο Κοκλώνης στον Τροπικό του Αιγόκερω

❱❱ H αξέχαστη περιπέτεια του «Mr Celebrity Travel» με τον Νίκο Μουτσινά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας απόψε στις 20.00, στο OpenΟ Νίκος Κοκλώνης και ο Νίκος Μουτσινάς δίνουν απόψε το βράδυ (20.00) από το Open και το «Celebrity Travel» ραντεβού στον Τροπικό του Αιγόκερω! O λαμπερός παρουσιαστής και ο καλεσμένος του συναντήθηκαν στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, 10.000 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, για μια εμπειρία μοναδική, γεμάτη χρώματα, αρώματα, σάμπα και… κυκλοφοριακό χάος!

Ο «Mr Travel», θέλοντας να εντυπωσιάσει τον καλεσμένο του, επέλεξε να αρχίσουν τη βόλτα τους με ένα ταξί-ελικόπτερο. Ετσι, άλλωστε, κινούνται καθημερινά οι πλούσιοι κάτοικοι της πόλης, αφού κατέχουν το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα στη χώρα.

Ντυμένοι με καλοκαιρινά ρούχα και διάθεση για την απόλυτη περιπέτεια, ο Νίκος Κοκλώνης ξενάγησε τον παρουσιαστή, ηθοποιό και σεναριογράφο στην πλατεία Praça da Sé και στον καθεδρικό ναό του Σάο Πάολο, στην κρύπτη του οποίου βρίσκεται ο τάφος του πρώτου ηγέτη της πόλης, κι έπειτα στο διάσημο «Marco Zero», το σημείο μηδέν, απ’ όπου ξεκινούν οι μετρήσεις όλων των αποστάσεων της πόλης. Η επίσκεψη στο Theatro Municipal, που φιλοξένησε στη σκηνή του τον διάσημο χορευτή Νουρέγιεφ και τη Μαρία Κάλλας, εντυπωσίασε τον Νίκο Μουτσινά. Μεγαλύτερη όμως ήταν η έκπληξή του όταν ο Νίκος Κοκλώνης του άνοιξε τη «μαγική» πόρτα στο Beco do Batman, την μποέμ γειτονιά των γκραφιτάδων.

Street food

Η επίσκεψη στο Mercado Municipal, τη «Βαρβάκειο» του Σάο Πάολο, άνοιξε την όρεξη στους Ελληνες celebrities, ενώ έμαθαν για φρούτα που κανείς δεν είχε ξανακούσει και γεύτηκαν street food, όπως σάντουιτς μορταδέλας, αλλά και σουβλάκι με καρδιές πουλερικών! Μετά τον «άρτο» ακολούθησε ακόμα μία θεαματική στιγμή!

Το ηλιοβασίλεμα βρήκε τον Νίκο Κοκλώνη και τον συνονόματό του στον 41ο όροφο του διάσημου ουρανοξύστη Edificio Italia, ύψους 165 μ., όπου ο ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας, για την άγνωστη προσωπική ζωή του, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες στην τηλεόραση, αλλά και την πρόσφατη απώλεια των 17 κιλών.

Η εξαιρετικός οικοδεσπότης οδήγησε τον φιλοξενούμενό του και στη γειτονιά Liberdade, συνοικία που σε κάνει να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στη Βραζιλία, και του έκανε το τραπέζι σ’ ένα παραδοσιακό γιαπωνέζικο εστιατόριο! Εκεί οι δυο τους έμαθαν πώς φτιάχνεται το σουκιγιάκι…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...