Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο Κοκλώνης στην «πόλη των βασιλιάδων»

❱❱ Ο «Mr Travel» ταξίδεψε με τον παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεΐτη στη Λίμα του Περού έχοντας παρέα-έκπληξη τον αδελφό του αθλητή ΓρηγόρηΗ… μαγική πυξίδα του «Mr Travel» έδειξε Περού! Ο Νίκος Κοκλώνης παρέα με τον παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεΐτη ταξίδεψε στην πρωτεύουσα Λίμα, γνωστή και ως «πόλη των βασιλιάδων». Και ενώ ξεκίνησαν δύο, στη συνέχεια έγιναν τρεις, αφού ο κοσμοπολίτης παρουσιαστής και λάτρης των εκπλήξεων παρουσίασε ένα πρόσωπο-έκπληξη στον καλεσμένο του, που δεν ήταν άλλο από τον Γρηγόρη, τον αδελφό του αθλητή.

Η περιήγηση στη μυστηριώδη μητρόπολη άρχισε με μια βουτιά που κόβει την ανάσα! Ο τολμηρός παρουσιαστής και τα αδέλφια Σεΐτη όρμηξαν στο κενό με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Από τα βράχια πάνω από τον Ειρηνικό βρέθηκαν στην αριστοκρατική γειτονιά Miraflores και το Capo Verde, που σχεδόν πάντα είναι καλυμμένα με ομίχλη.

Η βόλτα στο πάρκο Κένεντι και το πάρκο της Αγάπης ήταν μοναδική, με το διάσημο γλυπτό El Beso να στέκει αγέρωχο! Η πυραμίδα Huaca Pucllana αλλά και το Μουσείο Larco με τα περίτεχνα χρυσά αντικείμενα, τις νεκρικές μάσκες και την πλούσια συλλογή ερωτικών κεραμικών Κάμα Σούτρα από τον πολιτισμό των Μότσε γοήτευσαν τους επισκέπτες!

Εισβάλλοντας στnν καθημερινότητα των Περουβιανών, ο πολύπειρος Νίκος Κοκλώνης οργάνωσε ένα food challenge για τους φίλους του, κατά τη διάρκεια του οποίου ο σεφ και πρέσβης της περουβιανής γαστρονομίας Flavio Solórzano τους μύησε στην παρασκευή του πιάτου σεβίτσε!

Κι αφού όλα πήγαν καλά, ακολούθησαν ευχές στη Γέφυρα των Στεναγμών στο Μπαράνκο και μια εντυπωσιακή βόλτα στο μεγαλύτερο σύμπλεγμα σιντριβανιών στον κόσμο, το Park of the Reserve.

f3 5

Τη στιγμή που ο «Mr Travel» και οι καλεσμένοι του επιβιβάστηκαν στην πτήση για την ιστορική πρωτεύουσα των Ινκα, το Κούσκο, μεταφέρθηκαν στον χωροχρόνο! Η προσγείωση στις Ανδεις, σε ύψος 3.390 μέτρων, ήταν μεγάλη πρόκληση! Κι εκεί, στη βάση του ουρανού, η ατσάλινη θέληση των Ινκα μπλέχτηκε με την ιστορία ζωής του Μιχάλη Σεΐτη!

Παραδοσιακές φορεσιές

Στην πλατεία των Οπλων κυρίες ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές και μικρά αλπακά στα χέρια φωτογραφήθηκαν με τους Ελληνες celebrities travelers για λίγα νομίσματα! Εντυπωσιακός και ο καθεδρικός ναός της πόλης, χτισμένος πάνω στον Ναό του Ηλιου με τα μικρά πλακόστρωτα στενά και τους δρόμους από την εποχή των Ινκα. Η παρέα έφτασε στο Pisco Museum και κατόπιν συμμετείχε στη Γιορτή του Ηλιου, όπου έμαθε τα μυστικά του Pisco, του τοπικού ποτού! Η εκπομπή θα προβληθεί απόψε στις 20.00 από το Open.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...