O Kρομμύδας μαθητής της Σαμάνθα του «Sex & the city»

❱❱ Ο Θάνος, ανιψιός του ηθοποιού, παρακολούθησε σεμινάριο υποκριτικής από την πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» Κιμ ΚατράλΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ανιψιός του Κώστα Κρομμύδα είχε δασκάλα τη Σαμάνθα του «Sex and the city»! Ηθοποιός και ο ίδιος, ο νεαρός Θάνος Κρομμύδας πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά δεν του άρεσε η προοπτική να δουλέψει πάνω στο αντικείμενο των σπουδών του.

Τελικά, έφυγε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, για να σπουδάσει υποκριτική στη Νέα Υόρκη και στο Λος Αντζελες, και πρόσφατα άφησε στρωμένη δουλειά στα Universal Studios για να κάνει ένα… διάλειμμα στα πάτρια εδάφη.

Ωστόσο, διαβάζοντας κανείς το πολύ πλούσιο για το νεαρό της ηλικίας του βιογραφικό του, εστιάζει στο όνομα της πιο σέξι πρωταγωνίστριας του απόλυτου τηλεοπτικού hit «Sex and the city» Κιμ Κατράλ, η οποία υπήρξε καθηγήτριά του!

«Δεν έκανε αγγαρεία»

«Τελείωσα μια δραματική σχολή και πήρα υποτροφία για την Αμερικανική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών στη Νέα Υόρκη. Εκεί έρχονται διάφοροι διάσημοι ηθοποιοί, απόφοιτοι αυτής σχολής, και παραδίδουν σεμινάρια. Σε εμένα ήταν η Κιμ Κατράλ! Μας έκανε σεμινάριο περίπου έναν μήνα και είχε πολλή όρεξη να μας μάθει πράγματα, δεν έκανε αγγαρεία. Ως άνθρωπος είναι πολύ φιλική, πολύ απλή, χωρίς τουπέ, και απαντούσε σε όλες μας τις απορίες με χαμόγελο» αποκαλύπτει στην «Espresso» ο νεαρός ηθοποιός και συνεχίζει με τα… έργα και τις ημέρες του στην Αμερική:

«Τη δεύτερη χρονιά πήγα στην ίδια σχολή στο Λος Αντζελες γιατί ήθελα να κάνω και κινηματογράφο, όχι μόνο θέατρο. Πήρα το πτυχίο μου και στάθηκα τυχερός γιατί με επέλεξαν στην εταιρία παραγωγής της σχολής και έκανα τέσσερις παραστάσεις και δύο ταινίες μικρού μήκους. Είχα αρχίσει να δουλεύω στη Universal, αλλά ήθελα ένα διάλειμμα. Μου έλειψαν και η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και το να παίζω στη μητρική μου γλώσσα και επέστρεψα στην Ελλάδα. Ωστόσο, σκοπεύω να ξαναγυρίσω στην Αμερική να κυνηγήσω τα όνειρά μου» συμπληρώνει ο Θάνος Κρομμύδας, ο οποίος για χόμπι ασχολείται και με το μόντελινγκ!

Οσο για τον θείο του, τον Κώστα Κρομμύδα, δεν τον επηρέασε στο να γίνει ηθοποιός, όπως αναφέρει, απλώς τον συμβούλευσε πώς να ξεκινήσει.

Αυτή την περίοδο ο νεαρός ηθοποιός παίζει στο θέατρο Αλκμήνη στην παράσταση «Η σημασία να είναι κανείς ειλικρινής» και το όνειρο της ζωής του είναι να παίξει τον Στάνλεϊ στο «Λεωφορείο ο Πόθος»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.

SOS στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Έκλεισαν την παραλία για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα

Θέση για τις παρανομίες που αφορούν το ξενοδοχείο-φάντασμα της...

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...