Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα ξαναδεί τον γιο του έναν χρόνο μετά το σοβαρό τροχαίο.

❱❱ Η συνάντηση θα γίνει στο κέντρο όπου ο παρουσιαστής δίνει μάχη για την αποκατάσταση της υγείας του

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Το καλύτερο δώρο θα φέρει ο Αγιος Βασίλης φέτος στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και τον 7χρονο γιο του! Στις 2 Ιανουαρίου, ανήμερα των 45ων γενεθλίων του γνωστού παρουσιαστή, πατέρας και γιος θα σμίξουν για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, το οποίο τους κράτησε χωριστά επί έναν ολόκληρο χρόνο!

Ο άνθρωπος που ανέλαβε να φέρει κοντά τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη με τον μονάκριβο γιο του δεν είναι άλλος από την πολυαγαπημένη σύζυγο του παρουσιαστή Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία ανεβαίνει αγόγγυστα τον δικό της γολγοθά όλο αυτό το διάστημα, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να ενώσει τα δύο πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της. Οπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τον πρώτο καιρό ο 44χρονος έδινε μάχη για τη ζωή του και τέτοια συνάντηση δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο για να μην τον δει το παιδί σε εκείνη την κατάσταση.

Οταν άρχισαν να φτάνουν τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα για βελτίωση της υγείας του «Mr. Mega Star», η σύζυγός του ήταν αρκετά συγκρατημένη, από φόβο μήπως μια συνάντηση προκαλέσει κάτι αναπάντεχο που θα τραυμάτιζε ανεπανόρθωτα την ψυχολογία του γιου της. Ομως, πλέον τόσο η ίδια και το παιδί όσο και ο 44χρονος παρουσιαστής είναι έτοιμοι για να κάνουν το σημαντικό βήμα.

Στις 2 Ιανουαρίου, που ο Κωνσταντίνος θα κλείσει τα 45, θα κρατήσει και πάλι στην αγκαλιά του τον γιο του, τον οποίον αποχωρίστηκε πριν από έναν χρόνο. Η συνάντηση θα γίνει στο Κέντρο Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης», όπου ο Αγγελίδης δίνει αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας του, και η προσμονή του είναι μεγάλη. Την ίδια ανυπομονησία θα πρέπει να νιώθει και ο 7χρονος γιος του, που μετράει αντίστροφα τις μέρες για να πάρει το «δώρο» του, το καλύτερο που θα έχει πάρει από τον αγαπημένο άγιο των παιδιών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη έχει βελτιωθεί αρκετά. Οπως είχε δηλώσει πρόσφατα η σύζυγός του, έχει πάρει κιλά, χαμογελάει, καταλαβαίνει και κινεί κανονικά τα χέρια και τα πόδια του. Ωστόσο ο δρόμος που έχει να διανύσει ως την πλήρη αποκατάστασή του είναι μακρύς και δύσκολος. Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης μεταφέροντας τα λόγια της Εβελίνας Βαρσάμη, «εκεί που έχει κάνει πέντε βήματα μπροστά, μπορεί σε μία μέρα να κάνει πίσω δύο»!

ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ

Το σοβαρό τροχαίο που άλλαξε τη ζωή του γοητευτικού παρουσιαστή έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2017, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του ύστερα από νυχτερινή διασκέδαση με φίλους.

Γύρω στις 6.30 το πρωί και ενώ κατέβαινε με τη μηχανή του τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, είδε ένα λεωφορείο στο ύψος της οδού Ζεφύρου στη Βούλα και επιχείρησε να το προσπεράσει. Ομως, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και προσγειώθηκε ανώμαλα στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

screen shot 2018 12 20 at 8.38

Μετά το τροχαίο ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου υποβλήθηκε σε οκτάωρη χειρουργική επέμβαση. Από κει κι ύστερα άρχισε ένας αδιάκοπος και σκληρός αγώνας για να κρατηθεί στη ζωή.

Επειτα από τρεισήμισι μήνες στην Εντατική και αφού υποβλήθηκε σε πολλαπλά και δύσκολα χειρουργεία, ο 44χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης, όπου εξακολουθεί ως σήμερα να δίνει μάχη για την αποκατάσταση της υγείας του.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...