Την απόλυτη στήριξή της στον Akyla εξέφρασε η Αγγελική Ηλιάδη λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026, προβλέποντας μάλιστα πως ο Έλληνας εκπρόσωπος θα κατακτήσει την πρώτη θέση.
Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη φετινή ελληνική συμμετοχή.

«Ο Ακύλας θα βγει πρώτος», είπε με σιγουριά, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε με χιούμορ: «Αν δεν βγει, θα τα γκρεμίσω όλα».
Η Αγγελική Ηλιάδη στάθηκε ιδιαίτερα στη μοναδικότητα του τραγουδιστή, εξηγώντας πως αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι δεν θυμίζει κανέναν άλλον καλλιτέχνη της φετινής διοργάνωσης.

«Δεν μου θυμίζει κάτι ο Ακύλας. Έχει κάτι τελείως δικό του και μπράβο του», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως αυτή η αυθεντικότητα είναι και το μεγαλύτερό του όπλο πάνω στη σκηνή.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν θα ήθελε κάποια στιγμή να εκπροσωπήσει η ίδια την Ελλάδα στη Eurovision, ωστόσο απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, ξεκαθαρίζοντας πως προτιμά να βλέπει νέους καλλιτέχνες να παίρνουν τη σκυτάλη.
«Πότε καλέ τώρα; Ας πάνε τα νέα παιδιά», απάντησε γελώντας, δείχνοντας πως στηρίζει απόλυτα τη νέα γενιά της ελληνικής μουσικής σκηνής.
