Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Κοσμική κυρία των Αθηνών ροκάρει με στιλ στην TV

❱❱ Η κομψή Αθηναία Νίνα Παπαϊωάννου μπήκε στο «My style rocks» του Σκάι για να αποδείξει ότι το πάθος για τη μόδα δεν έχει ηλικίαΜια κοσμική κυρία των Αθηνών στο «My style rocks»! Η Νίνα Παπαϊωάννου, η οποία μπήκε στο reality μόδας την περασμένη Δευτέρα, μπορεί να είναι 50+, αλλά το στιλ της πραγματικά «τα σπάει», κάνοντας σαφές πως η καλαισθησία και η κομψότητα στο ντύσιμο δεν έχουν ηλικία.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η παρουσία της στο πρόγραμμα του Σκάι να διευρύνει και το target group των τηλεθεατών που το παρακολουθούν. Ποια είναι όμως η comme il faut κυρία πίσω από τα φίνα υφάσματα και τα παπούτσια-κομψοτεχνήματα, που κατάφερε από την πρώτη της εμφάνιση να εντυπωσιάσει κοινό και κριτική επιτροπή;

Η Νίνα Παπαϊωάννου έχει ασχοληθεί με πολλά και διάφορα αντικείμενα μέχρι τώρα στη ζωή της. Είναι απόφοιτος των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη και στα τέλη του ’80 δούλεψε στην επιχείρηση εισαγωγής αυτοκινήτων γνωστής ιταλικής εταιρίας που είχε η οικογένειά της. Στην πορεία διαπίστωσε ότι αυτός ο τομέας δεν της ταιριάζει απόλυτα. Ετσι, εργάστηκε ως κοσμικογράφος στο περιοδικό «STATUS», ασχολήθηκε με τη διακόσμηση και τη δημιουργία κεριών και περιπλανήθηκε για κάποια χρόνια επαγγελματικά, μέχρι να βρει το στοιχείο της, που είναι η μόδα.

Social media

Από το 2010 έχει δημιουργήσει και ασχολείται με το blog της, το trend survivor, το οποίο «τρέχει» και μέσω των social media, και είναι ένα lifestyle blog με συμβουλές και οδηγίες για γυναίκες από 40 ετών και πάνω, όσον αφορά το styling, τη μόδα, την ομορφιά, τα ταξίδια και τη διακόσμηση. Για να έχει όλα τα τελευταία trends και να κρατά το blog της ενημερωμένο, η δημιουργός του μοιράζει τον χρόνο της σε Αθήνα, Λονδίνο και Καλιφόρνια.

f6 3

Στην προσωπική της ζωή η κυρία Παπαϊωάννου ήταν παντρεμένη με τον Χάρη Σβώλο, μηχανικό-μηχανολόγο που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Νίκο και τη Νίκη, 28 και 27 ετών αντίστοιχα, και, όπως έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, η γέννηση των παιδιών της είναι η στιγμή που την καθόρισε. 

f9

Στις αρχές της δεκαετίας των 00s η νεοφερμένη παίκτρια του «My style rocks» και ο τότε σύζυγός της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και στη συνέχεια εκείνη έφτιαξε ξανά τη ζωή της. Μάλιστα, όπως είπε στον Στέλιο Κουδουνάρη, ζήτησε τη γνώμη του συζύγου της πρoτού αποφασίσει να συμμετάσχει στο «My style rocks» κι εκείνος συμφώνησε, καθώς στηρίζει τις επιλογές της και του άρεσε πολύ η ιδέα να εκπροσωπήσει στιλιστικά τις γυναίκες της ηλικίας της.

f1 10

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...