Η Ζέτα Δούκα κόντεψε να χάσει τη ζωή της σε χιονοθύελλα όταν ήταν 14 ετών

❱❱ Εφιάλτης στα χιόνια για τη Ζέτα Δούκα. Η γνωστή ηθοποιός θυμήθηκε τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής της, όταν ήταν 14 ετών και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της σε μια χιονοθύελλα. «Ημουν 14 χρονών και είχα πάει με τους γονείς μου στους Δελφούς. Εκείνες τις εορταστικές ημέρες πηγαίναμε συνέχεια στον Παρνασσό για σκι. Μια μέρα, λοιπόν, είχε έντονη κακοκαιρία κι εγώ και μια συνομήλική μου, με την οποία κάναμε πολύ καλό σκι, είχαμε πει ότι θέλουμε να πάμε. Παρότι οι περισσότερες πίστες ήταν κλειστές, καταφέραμε να πείσουμε τον πατέρα της» ανέφερε η Ζέτα στο περιοδικό «People».

«Μας παρέσυρε»

«Οταν όμως βγήκαμε από το αυτοκίνητο και προχωρήσαμε πενήντα βήματα, έπιασε ξαφνικά χιονοθύελλα κι εμείς δεν βλέπαμε τίποτα. Μας παρέσυρε, δεν μπορούσαμε να δούμε ούτε η μια την άλλη. Είχαμε τρία μέτρα απόσταση μεταξύ μας, αλλά δεν το καταλαβαίναμε, γιατί δεν βλέπαμε τίποτα. Εγώ ήμουν καθισμένη σε ένα σημείο όπου ακουμπούσε η πλάτη μου και, όπως ήμουν παγωμένη, ένιωσα κάποια χέρια να με τραβούν και να με βάζουν κάπου ζεστά. Στη συνέχεια μάθαμε ότι ήταν άγνωστοι άνθρωποι που μας εντόπισαν τυχαία τη στιγμή που όλοι προσπαθούσαν να σωθούν. Θα μπορούσαμε να είχαμε πεθάνει από το κρύο. Και μόνο στην ανάμνηση του περιστατικού νιώθω το κρύο εκείνης της μέρας, την αίσθηση ότι μπορεί να πεθαίναμε εκεί. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε και να παρακολουθούμε τα δελτία των χιονοδρομικών κέντρων, που είναι πάντα πολύ καλά ενημερωμένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...