Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η Φαίη Ξυλά χώρισε αθόρυβα από τον άντρα της

❱❱ Τίτλοι τέλους για Ξυλά και Γιαννακόπουλο ύστερα από 15 χρόνια κοινού βίουΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ενα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz δεν είναι πλέον μαζί. Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος χώρισαν έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου, του Πάρη, καταφέρνοντας μάλιστα να κρατήσουν μυστικά τα νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή τους για πολύ καιρό.

Η αποκάλυψη, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά στέκια, έγινε από τη Φαίη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη θεατρική ιστοσελίδα www.texnes-plus.gr με αφορμή την παράσταση «Η φαλακρή τραγουδίστρια», στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τον Φεβρουάριο, στη Β’ Σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας. Θέλετε και το καλύτερο;

Στο ίδιο έργο θα συμπράξει μαζί της επί σκηνής ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, καθώς οι δυο τους φαίνεται να διατηρούν άριστες σχέσεις, παρά τον χωρισμό τους. Μάλιστα, ακριβώς αυτή η συνεργασία οδήγησε τη Φαίη στην παραπάνω αποκάλυψη κατά της διάρκεια της συνέντευξής της. Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος Γιώτα Δημητριάδη τη ρώτησε πώς είναι για δύο ανθρώπους να είναι ζευγάρι τόσο στη ζωή όσο και στη σκηνή, η γνωστή ηθοποιός έριξε τη… βόμβα της: «Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά, όταν δουλεύουμε μαζί. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μάς συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Οσο για την αιτία του χωρισμού τους, δεν την αποκάλυψε, δείχνοντας ότι δεν θα ήθελε να επεκταθεί περισσότερο στο θέμα. Οπως διευκρίνισε, παρ’ όλα αυτά, δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είναι συνάδελφοι. «Το ότι είμαστε και οι δύο στην ίδια δουλειά, πάντοτε λειτουργούσε θετικά σ’ εμάς» σχολίασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2009 έπειτα από περίπου πέντε χρόνια σχέσης, είναι χωρισμένοι πολύ καιρό τώρα, ίσως και παραπάνω από χρόνο.

offer

Από την ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ[email protected]
Ενα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz δεν είναι πλέον μαζί. Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος χώρισαν έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου, του Πάρη,  καταφέρνοντας μάλιστα να κρατήσουν μυστικά τα νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή τους για πολύ καιρό.Η αποκάλυψη, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά στέκια, έγινε από τη Φαίη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη θεατρική ιστοσελίδα www.texnes-plus.gr με αφορμή την παράσταση «Η φαλακρή τραγουδίστρια», στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τον Φεβρουάριο, στη Β’ Σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας. Θέλετε και το καλύτερο; Στο ίδιο έργο θα συμπράξει μαζί της επί σκηνής ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, καθώς οι δυο τους φαίνεται να διατηρούν άριστες σχέσεις, παρά τον χωρισμό τους. Μάλιστα, ακριβώς αυτή η συνεργασία οδήγησε τη Φαίη στην παραπάνω αποκάλυψη κατά της διάρκεια της συνέντευξής της. Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος Γιώτα Δημητριάδη τη ρώτησε πώς είναι για δύο ανθρώπους να είναι ζευγάρι τόσο στη ζωή όσο και στη σκηνή, η γνωστή ηθοποιός έριξε τη… βόμβα της: «Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά, όταν δουλεύουμε μαζί. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μάς συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Οσο για την αιτία του χωρισμού τους, δεν την αποκάλυψε, δείχνοντας ότι δεν θα ήθελε να επεκταθεί περισσότερο στο θέμα. Οπως διευκρίνισε, παρ’ όλα αυτά, δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είναι συνάδελφοι. «Το ότι είμαστε και οι δύο στην ίδια δουλειά, πάντοτε λειτουργούσε θετικά σ’ εμάς» σχολίασε.Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2009 έπειτα από περίπου πέντε χρόνια σχέσης, είναι χωρισμένοι πολύ καιρό τώρα, ίσως και παραπάνω από χρόνο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...