Η Φαίη Ξυλά χώρισε αθόρυβα από τον άντρα της

❱❱ Τίτλοι τέλους για Ξυλά και Γιαννακόπουλο ύστερα από 15 χρόνια κοινού βίουΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ενα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz δεν είναι πλέον μαζί. Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος χώρισαν έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου, του Πάρη, καταφέρνοντας μάλιστα να κρατήσουν μυστικά τα νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή τους για πολύ καιρό.

Η αποκάλυψη, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά στέκια, έγινε από τη Φαίη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη θεατρική ιστοσελίδα www.texnes-plus.gr με αφορμή την παράσταση «Η φαλακρή τραγουδίστρια», στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τον Φεβρουάριο, στη Β’ Σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας. Θέλετε και το καλύτερο;

Στο ίδιο έργο θα συμπράξει μαζί της επί σκηνής ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, καθώς οι δυο τους φαίνεται να διατηρούν άριστες σχέσεις, παρά τον χωρισμό τους. Μάλιστα, ακριβώς αυτή η συνεργασία οδήγησε τη Φαίη στην παραπάνω αποκάλυψη κατά της διάρκεια της συνέντευξής της. Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος Γιώτα Δημητριάδη τη ρώτησε πώς είναι για δύο ανθρώπους να είναι ζευγάρι τόσο στη ζωή όσο και στη σκηνή, η γνωστή ηθοποιός έριξε τη… βόμβα της: «Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά, όταν δουλεύουμε μαζί. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μάς συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Οσο για την αιτία του χωρισμού τους, δεν την αποκάλυψε, δείχνοντας ότι δεν θα ήθελε να επεκταθεί περισσότερο στο θέμα. Οπως διευκρίνισε, παρ’ όλα αυτά, δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είναι συνάδελφοι. «Το ότι είμαστε και οι δύο στην ίδια δουλειά, πάντοτε λειτουργούσε θετικά σ’ εμάς» σχολίασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2009 έπειτα από περίπου πέντε χρόνια σχέσης, είναι χωρισμένοι πολύ καιρό τώρα, ίσως και παραπάνω από χρόνο.

Από την ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ[email protected]
Ενα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz δεν είναι πλέον μαζί. Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος χώρισαν έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου, του Πάρη,  καταφέρνοντας μάλιστα να κρατήσουν μυστικά τα νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή τους για πολύ καιρό.Η αποκάλυψη, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά στέκια, έγινε από τη Φαίη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη θεατρική ιστοσελίδα www.texnes-plus.gr με αφορμή την παράσταση «Η φαλακρή τραγουδίστρια», στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τον Φεβρουάριο, στη Β’ Σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας. Θέλετε και το καλύτερο; Στο ίδιο έργο θα συμπράξει μαζί της επί σκηνής ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, καθώς οι δυο τους φαίνεται να διατηρούν άριστες σχέσεις, παρά τον χωρισμό τους. Μάλιστα, ακριβώς αυτή η συνεργασία οδήγησε τη Φαίη στην παραπάνω αποκάλυψη κατά της διάρκεια της συνέντευξής της. Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος Γιώτα Δημητριάδη τη ρώτησε πώς είναι για δύο ανθρώπους να είναι ζευγάρι τόσο στη ζωή όσο και στη σκηνή, η γνωστή ηθοποιός έριξε τη… βόμβα της: «Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά, όταν δουλεύουμε μαζί. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μάς συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Οσο για την αιτία του χωρισμού τους, δεν την αποκάλυψε, δείχνοντας ότι δεν θα ήθελε να επεκταθεί περισσότερο στο θέμα. Οπως διευκρίνισε, παρ’ όλα αυτά, δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είναι συνάδελφοι. «Το ότι είμαστε και οι δύο στην ίδια δουλειά, πάντοτε λειτουργούσε θετικά σ’ εμάς» σχολίασε.Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2009 έπειτα από περίπου πέντε χρόνια σχέσης, είναι χωρισμένοι πολύ καιρό τώρα, ίσως και παραπάνω από χρόνο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ