Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Διεθνές «κράξιμο» στην Καινούργιου

❱❱ Αγριο βρισίδι από fans των Κορεατών μουσικών Kang Daniel και Jungkook, τους οποίους χαρακτήρισε «γυναίκες»Πού να το φανταζόταν η Κατερίνα Κανούργιου ότι θα την έβριζαν… διεθνώς! Οι απανταχού fans των κορεατικών συγκροτημάτων BTS και Wanna One τής κήρυξαν τον… πόλεμο και αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τους Kang Daniel και Jungkook, μέλη των συγκροτημάτων που προαναφέραμε, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τους ωραιότερους άνδρες για το 2018.

Τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και οι συνεργάτες της δεν είχαν και τα καλύτερα να πουν για εκείνους. «Αυτή είναι η Ηρώ! Για μένα είναι γυναίκα αυτό που βλέπω. Δεν βλέπουν καλά αυτοί που ψήφισαν! Είναι αντικειμενικά άσχημοι» είπαν και άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου!

Οι πιτσιρικάδες fans των συγκροτημάτων που παρακολουθούσαν την εκπομπή -λόγω του ότι τα σχολεία ήταν κλειστά- έκοψαν, μετέφρασαν και ανέβασαν στο YouTube το απόσπασμα από την εκπομπή και, παράλληλα, έδωσαν και στοιχεία για τους λογαριασμούς της παρουσιάστριας.

Αμέσως τα social media της ξανθιάς οικοδέσποινας του «Ευτυχείτε» γέμισαν με 40.000 προσβλητικά και ενίοτε απειλητικά για τη ζωή της σχόλια. Εκείνη, σοκαρισμένη από τη διάσταση που πήρε το θέμα, έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

«Ο σεβασμός της κουλτούρας κάθε λαού είναι αδιαμφισβήτητος και αποτελεί μια από τις αρχές μου. Οπως επίσης και η στήριξη και αποδοχή κάθε διαφορετικότητας, που ποτέ δεν αντιμετώπισα ως κάτι λανθασμένο ή κακό. Αντίθετα μάλιστα τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική ζωή μου, παλεύω καθημερινά για το αντίθετο» έγραψε αρχικά και πρόσθεσε: «Το να σχολιάσω χιουμοριστικά μια “λίστα” με ωραίους άνδρες στο πλαίσιο θέματος της εκπομπής που παρουσιάζω δεν αμφισβητεί την καλλιτεχνική αξία του συγκροτήματος BTS ή κανενός άλλου. Μάλιστα έγινε και η αφορμή να γνωρίσω ένα μουσικό φαινόμενο που δεν γνώριζα. Εχω δεχτεί και δέχομαι σκληρή κριτική για την εμφάνισή μου και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Οπως επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι ο φανατισμός και οι απειλές δεν συνάδουν με καμιά κουλτούρα και με καμιά στήριξη σημαντικών καλλιτεχνών, που δεν θα ήθελαν σίγουρα να υπάρχουν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές στο όνομά τους» ανέφερε. Παρ’ όλα αυτά τα υβριστικά σχόλια δεν σταμάτησαν. 

Χθες το απόγευμα η Κατερίνα, παρέα με τον αγαπημένο της Νάσο Αναστασόπουλο, ανέβασε βίντεο στο Instagram στο οποίο ακούει τραγούδι των BTS, χορεύει στον ρυθμό του και λέει χαρακτηριστικά: «Κομματάρα! Από Δευτέρα θα παίζω συνέχεια στην εκπομπή BTS».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...