Σε μια ιδιαίτερα ανησυχητική καταγγελία προχώρησε η Χριστίνα Παππά, η οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στη Μύκονο για επαγγελματικούς λόγους.
Μέσα από τα social media, η επιχειρηματίας περιέγραψε όσα, όπως υποστηρίζει, συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και την έχουν κάνει να ανησυχεί ακόμη και για την ασφάλειά της.

Όπως ανέφερε, όλα ξεκίνησαν όταν θέλησε να βοηθήσει μια γυναίκα που, σύμφωνα με την ίδια, δεν είχε πού να μείνει. Η Χριστίνα Παππά εξήγησε ότι της παραχώρησε προσωρινά ένα από τα σπίτια που νοικιάζει για το προσωπικό της, ενώ προσπάθησε να τη στηρίξει και με άλλους τρόπους, αναζητώντας της δουλειά και δίνοντάς της χρήματα.
Η κατάσταση, όμως, σύμφωνα με όσα είπε, άλλαξε όταν της ζήτησε να φύγει από το σπίτι, καθώς επέστρεφε το προσωπικό της. Από εκείνο το σημείο και μετά, όπως υποστήριξε, ξεκίνησαν τα προβλήματα.

«Πριν από ένα μήνα άκουσα για ένα κορίτσι που δεν είχε πού να μείνει. Επειδή νοικιάζω σπίτια για το προσωπικό μου και ήταν άδεια, της είπα να βοηθήσω για ένα διάστημα μέχρι τότε, έψαξα και να της βρω δουλειά. Έκανα τα πάντα, τη φιλοξένησα, την τάισα, της έδωσα χρήματα… Με αποτέλεσμα πριν από τρεις μέρες, όταν ήρθε το προσωπικό μου, της είπα ότι πρέπει να φύγει. Τζένα είναι το όνομά της, είναι μαυρούλα, φοράει ακουστικά συνήθως, προσέξτε και μείνετε μακριά της γιατί είναι μάλλον ψυχασθενής», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Χριστίνα Παππά συνέχισε λέγοντας πως η ένταση κλιμακώθηκε όταν, όπως υποστηρίζει, ενημερώθηκε από ιδιοκτήτη σπιτιών ότι η συγκεκριμένη γυναίκα χρησιμοποιούσε το όνομά της. Τότε, όπως είπε, επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να μην το επαναλάβει, με την απάντηση που έλαβε να είναι απειλητική.
«Σήμερα λοιπόν με πήρε ο ιδιοκτήτης των σπιτιών τηλέφωνο, μου λέει «Έχεις ένα κορίτσι που δουλεύει για εσένα, γιατί τη βρήκα να κοιμάται έξω και τη λυπήθηκα». Του λέω «όχι, δεν δουλεύει για εμένα, τη βρήκα στο μαγαζί και την πήρα γιατί είχε κρύο». Το ίδιο έκανε κι εκείνος. Τέλος πάντων, της στέλνω μετά ένα μήνυμα και της λέω «Τζένα, σε παρακαλώ, μην ξαναχρησιμοποιήσεις το όνομά μου, γιατί την επόμενη φορά θα πάω στην Αστυνομία». Μου έστειλε ένα απειλητικό μήνυμα, να πεθάνω, θα το κάνω screenshot και θα το στείλω», ανέφερε η Χριστίνα Παππά.
Η επιχειρηματίας έκανε, επίσης, δημόσια προειδοποίηση, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία της για τη συμπεριφορά της γυναίκας και λέγοντας πως έχει ήδη απευθυνθεί στις Αρχές.
«Προσέξτε, κυκλοφορεί μια επικίνδυνη κοπέλα, γύρω στα 35, λέει ψέματα ότι είναι πρόσφυγας και είναι πολύ πολύ επικίνδυνη. Εγώ έχω πάει στην Αστυνομία, έκανα καταγγελία και ευελπιστώ να τη βρουν γιατί ειλικρινά φοβάμαι για την ίδια μου τη ζωή», λέει, ενώ κλείνοντας το μήνυμά της τονίζει: «Όπου τη δείτε καλέστε την Αστυνομία».
