ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιώργο Γιαννόπουλο

❱❱ «“Πάω” με μικρές, όπως οι ποιητές, για να παίρνω πνοή. Με τη θεία μου θα “πάω”;» είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Ο 58χρονος ηθοποιός «πάει» με μικρές! Ισως και μόνο με μικρές…

Κύριε Γιαννόπουλε, με όλο τον σεβασμό, «πάτε» με μικρές, αλλά μάλλον δεν έχετε σκεφτεί πως θα έρθετε πίσω από κει που… πάτε!

«Οταν τα χρόνια σας περάσουν», που λέει κι ο Βασίλης Καρράς, ποια θα έχετε δίπλα σας να σας δώσει ένα ποτήρι νερό; Ενα χάπι; Να σας γηροκομήσει; Οι μικρές; Δεν νομίζουμε, διότι θα έχουν μεγαλώσει και θα ψάχνουν κι εκείνες με τη σειρά τους για μικρούς!

Πιθανότερο είναι να σας κοιτάξει η «θεία σας», όπως είπατε, αν βρίσκεται ακόμα στη ζωή, βεβαίως βεβαίως… Και αυτό με «την πνοή που παίρνετε» μην το λέτε πολύ. Ο λόγος; Το ακούνε και οι μικρές, κι αν το σκεφτούν αντίστροφα, δεν θα… έρχονται για να «πάτε», επειδή θα φοβούνται ότι η «πνοή» που τους στερείτε θα τις γεράσει.

Εμείς για το καλό σας τα λέμε, κύριε Γιαννόπουλε. Είστε μάγκας, «πιπινοφάγος» και μπράβο σας, αλλά το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον, όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πολύ σοφά.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ