«Χοντρό» αστείο σε καρκινοπαθή

❱❱ Η συγγραφέας Αγγελική Δαφτσίδου έκανε «ρόμπα» τον Νίκο Μουτσινά, που κορόιδεψε την εμφάνισή τηςΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Νίκος Μουτσινάς κορόιδεψε καρκινοπαθή συγγραφέα για το στιλ της κι εκείνη τον έβαλε στη θέση του! Στην εκπομπή «Για την παρέα» της Πέμπτης, ο παρουσιαστής χτύπησε -κατά λάθος- μια πολύ «ευαίσθητη χορδή». Αναφερόμενος στη συγγραφέα Αγγελική Δαφτσίδου -μάλιστα, είχε μπερδέψει το όνομά της και την αποκαλούσε «Βάσω»-, μίλησε επικριτικά τόσο για το ντύσιμο όσο και για το κούρεμά της. «Μισοκουρεύτηκε» ανέφερε μεταξύ άλλων και «το μοβ κολάν με αυτά τα μπούτια είναι… επιθετικό». Αυτό που συνέβη μετά, όμως, κάτι μας λέει ότι έκανε τον παρουσιαστή να νιώσει άσχημα.

Λίγες ώρες αργότερα, η συγγραφέας, που παρακολουθούσε την εκπομπή, έκανε μια ανάρτηση στο facebook, απαντώντας στην κριτική του παρουσιαστή: «Σήμερα στο Open και στην εκπομπή “Για την παρέα”, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το “στιλ” μου, τη συγγραφέα με το δύσκολο όνομα, το λάθος κολάν, τα χοντρά μπούτια και το μισό μαλλί. Κάνω αυτό το post για να του υποδείξω και αλλά σημεία που του ξέφυγαν. Πρώτον και κυριότερο, είμαι χωρίς το στήθος μου, αφού ως καρκινοπαθής υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή. Πολύ μεγάλο λάθος που του διέφυγε αυτό. Στην τηλεόραση χωρίς βυζιά! Αίσχος! Δεύτερον, είμαι πρησμένη (σκέφτομαι το ”σαν φάλαινα”, είναι κάτι που μάλλον θα έλεγε ο ίδιος) από τη συνεχιζόμενη ορμονοθεραπεία που κάνω εδώ και χρόνια. Τρίτον, εκτός από το μαλλί, έπρεπε να εστιάσει και στα αραιά φρύδια, μια και δεν ξαναβγήκαν μετά τις χημειοθεραπείες». 

Η συγγραφέας συνέχισε ακόμα πιο έντονα για να καταλήξει να ζητήσει «συγγνώμη»: «Και, τέλος πάντων, πώς είναι δυνατόν μια γυναίκα μετά τον καρκίνο του μαστού, με τέτοια χάλια, να κυκλοφορεί στην κοινωνία και να έχει το θράσος να βγαίνει στην τηλεόραση και να μιλάει για το βίωμά της, που έγραψε σε βιβλίο, ενώ στην τηλεόραση παίζουν τέτοιες εκπομπές, γεμάτες γκλαμουριά, ομορφιά, στιλ και πολιτισμό; Συγγνώμη, κύριε Μουτσινά, που οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού τολμάμε να βγαίνουμε δημόσια και να σας χαλάμε την αισθητική με την ασχήμια μας!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.