Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Γιάννα Τερζή: «Ο μπαμπάς μου είναι καλά»!

❱❱ Η κόρη του Πασχάλη Τερζή Γιάννα διαψεύδει ότι ο σπουδαίος τραγουδιστής είναι άρρωστος και μιλά για το live μουσικό ταξίδι της σε «Δύση, Ανατολή»Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Γιάννα Τερζή υπόσχεται να μας πάει ένα μουσικό ταξίδι σε «Δύση, Ανατολή», από την Τετάρτη 20 Μαρτίου!

Με αφετηρία το Faust, η τραγουδίστρια ξεκινά τις live εμφανίσεις της, φέρνοντας μαζί της το ηχόχρωμα από τα ταξίδια της στη Δύση, ενορχηστρωμένα με μελωδίες, κρουστά και σολιστικά όργανα της Ανατολής και τοποθετώντας σε όλο αυτό την ελληνική ψυχή της!

«Τρεις μήνες το ετοιμάζαμε πυρετωδώς και είναι πραγματικά ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι. Είναι ρίσκο, αλλά το πήρα γιατί είναι 100% εγώ. Το πρόγραμμα εμπεριέχει διασκευές ελληνικών και ξένων γνωστών τραγουδιών, δοσμένων με το δικό μου ύφος. Ολα όσα έζησα στην Αμερική, οι καταβολές μου, αυτά που αγαπώ, όλα εμπεριέχονται σε αυτό το live. Ενδεχομένως να φτιάξουμε και μία δισκογραφική δουλειά μέσα από αυτό» λέει στην «Espresso» η τραγουδίστρια για το πρόγραμμα που ετοίμασε με τους συνεργάτες της στην Prime One και τον Μιχάλη Μοσχού, που επιμελήθηκε το στήσιμο του concept, το οποίο περιέχει από τραγούδια της Beyoncé έως της Χαρούλας Αλεξίου και από ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια μέχρι διεθνείς r’n’b επιτυχίες.

Στη Eurovision

Η Γιάννα, που μας εκπροσώπησε στη Eurovision την περσινή χρονιά, μας μιλά και για τις φετινές εκπροσώπους Ελλάδας και Κύπρου Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα στον μουσικό διαγωνισμό. «Είναι και τα δύο πολύ καλά τραγούδια και έχουν γίνει ήδη επιτυχίες. Στέλνω τη συμπαράστασή μου και στις δύο διαγωνιζόμενες και τους εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο! Κι αυτό γιατί είναι μία διαδικασία στην οποία υπερλειτουργείς» αναφέρει η γλυκιά τραγουδίστρια και δεν αρνείται να μας μιλήσει και για τον πατέρα της Πασχάλη Τερζή.

«Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά! Εφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία. Το ότι λείπει στον κόσμο από τις πίστες το καταλαβαίνω. Και σε μένα λείπει. Ομως, ήταν καθαρά από επιλογή του. Και όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ισχύουν» ξεκαθαρίζει η καλλιτέχνιδα, αναφερόμενη στις φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς και θέλουν τον δημοφιλή τραγουδιστή να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...