Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Σημεία ζωής έδωσε η κόρη του Τζάκσον

❱❱ Πηγές από το περιβάλλον της τονίζουν ότι η Πάρις πράγματι νοσηλεύτηκε, όχι όμως για απόπειρα αυτοκτονίαςΗ Πάρις Τζάκσον εμφανίστηκε χαμογελαστή δίπλα στον σύντροφό της σε κινηματογραφική πρεμιέρα στο Χόλιγουντ, δίνοντας σημεία ζωής σε ακόμα μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις φήμες περί απόπειρας αυτοκτονίας. 

Ωστόσο, παρά την κατηγορηματική άρνηση της 20χρονης κόρης του Μάικλ Τζάκσον, νέες πληροφορίες επιμένουν ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και πως είναι εξαρτημένη από ναρκωτικά.

Το βράδυ της Δευτέρας η Πάρις Τζάκσον περπάτησε στο κόκκινο χαλί του κινηματογράφου Arclight Hollywood, στον οποίο προβλήθηκε πρώτη φορά η ταινία «The Dirt». Δίπλα της στεκόταν το αγόρι της Γκάμπριελ Γκλεν, ο οποίος συμμετέχει μαζί της στο συγκρότημα The Soundflowers. Η 20χρονη χαμογελούσε ευγενικά στους φωτογράφους, προσπαθώντας όσο μπορούσε να φαίνεται ευδιάθετη, ώστε να δείξει για άλλη μία φορά πως η πληροφορία που δημοσίευσε το Σάββατο το ΤΜΖ, ότι νοσηλεύτηκε ύστερα από απόπειρα δολοφονίας, δεν ίσχυε.

Είχαν προηγηθεί η εμφάνισή της με μπουφάν που έγραφε τη φράση «Είμαι καλά» και η οργισμένη διάψευσή της στο twitter. Ατομα του κύκλου της άφησαν να διαρρεύσει στο αμερικανικό «People» ότι η Πάρις πράγματι νοσηλεύτηκε, όχι όμως για απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά επειδή «είχε ένα ατύχημα».

Το ΤΜΖ όμως επιμένει και σε νέο ρεπορτάζ του επικαλείται κοντινούς ανθρώπους της 20χρονης για να υποστηρίξει ότι η Πάρις Τζάκσον αρνείται να λάβει τη βοήθεια ψυχιάτρου ή να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης, παρά την επιμονή του μάνατζέρ της.

Οπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η ψυχολογική κατάσταση της κόρης του Μάικλ Τζάκσον επιδεινώθηκε μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τη… χιονοστιβάδα κατηγοριών εις βάρος του πατέρα της για παιδεραστία. Το ΤΜΖ προσθέτει ότι η κατάστασή της χειροτερεύει λόγω της εξάρτησής της από τα ναρκωτικά.

Αποκαθηλώνει τον «βασιλιά» σκηνοθέτης των βιντεοκλίπ του

spl372277 015

«Πιστεύω σχεδόν κάθε λέξη» από όσα ειπώθηκαν από τον Γουέιντ Ρόμπσον και τον Τζέιμς Σέιφτσακ στο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», δήλωσε ο Αυστριακός σκηνοθέτης Ρούντι Ντόλεζαλ (φωτό πάνω), ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Μάικλ Τζάκσον σε πολλά βιντεοκλίπ του.
Μιλώντας στη «New York Post», ο 61χρονος χαρακτήρισε «λαμπρή δουλειά» το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το ΗΒΟ, σπεύδοντας να προσθέσει ότι «αν καταστραφεί ο θρύλος του Μάικλ Τζάκσον» λόγω των κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση μικρών αγοριών, «ο μοναδικός υπεύθυνος θα είναι ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον και κανένας άλλος».
Ο Ντόλεζαλ θέλησε, επίσης, να δικαιολογήσει τους δύο άνδρες που στο ντοκιμαντέρ κατηγορούν τον αποκαθηλωμένο πλέον βασιλιά της ποπ και δέχονται πυρά από θαυμαστές του καλλιτέχνη, επειδή «άλλα έλεγαν παλιά και άλλα τώρα». Ο Ντόλεζαλ υποστήριξε ότι «καταλαβαίνει για ποιον λόγο άλλαξαν τη μαρτυρία τους», έχοντας στο παρελθόν αρνηθεί δημόσια ότι ο Τζάκσον τούς παρενόχλησε σεξουαλικά. Ωστόσο ο σκηνοθέτης απέφυγε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...