Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέτρος Λαγούτης: «Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό»

O Πέτρος Λαγούτης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

Τάνγκο χωρισμού για τον πρόεδρο της Αργεντινής!

Εργένης ξανά είναι ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία μαθαίνει πως ο Ντίνος πρόδωσε την...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Greek lover o Γεωργούλης

❱❱ Τελευταίο «θύμα» του γοητευτικού ηθοποιού, η συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «The Durrells» Κίλι ΧόουςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ 

Στα… δίχτυα του Αλέξη και η Κίλι! «Love is in the air», δηλαδή «ο έρωτας πλανάται στην ατμόσφαιρα», γράφει το βρετανικό τηλεοπτικό περιοδικό «RadioTimes», που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα με την Αγγλίδα σταρ Κίλι Χόους και τον δικό μας Αλέξη Γεωργούλη να κοσμούν το εξώφυλλό του.

Ενα εξώφυλλο που φανερώνει -αν μη τι άλλο- την ερωτική χημεία που υπάρχει ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς «The Durrells» («Οικογένεια Ντάρελ»), η οποία προβάλλεται από το βρετανικό κανάλι ITV σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης. Το σίριαλ έχει πωληθεί σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Γερμανία και σε άλλες χώρες, ενώ ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος του, που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή και στην Ελλάδα και προβάλλεται από την Cosmote TV, κρύβει πολλές εκπλήξεις.

f3 39

Συγκεκριμένα, κοντά στο φινάλε της δημοφιλούς τηλεοπτικής ιστορίας τίθεται στο επίκεντρο η αισθηματική σχέση ανάμεσα στον Σπύρο (Αλέξης Γεωργούλης) και στη Λουίζα Ντάρελ (Κίλι Χόους). Στην εν λόγω εξέλιξη εστιάζει και ο τίτλος του περιοδικού «RadioTimes», που είναι «Η δική μας ελληνική ερωτική σχέση», ενώ οι δύο ηθοποιοί μιλούν γι’ αυτό στη συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού.

Οπως τονίζει ο Ελληνας πρωταγωνιστής, στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζέραλντ Ντάρελ, στο οποίο βασίζεται η σειρά, δεν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της χήρας από τη Βρετανία με τα τέσσερα παιδιά, που εγκαθίσταται στην Κέρκυρα το 1930, και του παντρεμένου Ελληνα που τους βοηθά να προσαρμοστούν στο νησί. Αλλά ούτε η πρόθεση του σεναριογράφου Σάιμον Νάι και του σκηνοθέτη Στιβ Μπάρον ήταν να μπλέξουν ερωτικά τη Λουίζα με τον Σπύρο, τουλάχιστον στους πρώτους κύκλους. Ωστόσο, ο γοητευτικός Αλέξης σημειώνει στη συνέχεια της συνέντευξης πως η ιστορία πήρε από… μόνη της τη ρομαντική κατεύθυνση.

Η επιθυμία του

Τονίζει, μάλιστα, ότι δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί αυτός ο παντρεμένος άνδρας τριγυρνούσε συνεχώς γύρω από την οικογένεια Ντάρελ, αν δεν είχε προσωπικό ενδιαφέρον, αν δεν υπήρχε έλξη με τη Λουίζα, παρόλο που ο ήρωάς του είναι δύσκολο να πάρει διαζύγιο την εποχή που εκτυλίσσεται η ιστορία. Στο τέλος, όμως, αποκαλύπτει την επιθυμία του: «Εύχομαι η Λουίζα και ο Σπύρος στο τέλος της σειράς να είναι μαζί».

f2 52

Από την άλλη μεριά, η 42χρονη διεθνής σταρ Κίλι Χόους, που έχει στο ενεργητικό της δύο γάμους και τρία παιδιά, και αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί παράλληλα στη σειρά του Netflix «Ο σωματοφύλακας», στάθηκε πολύ γενναιόδωρη και ειλικρινής όταν ρωτήθηκε για τη γοητεία του Αλέξη Γεωργούλη.

«Ούτε ο σεναριογράφος δεν ήξερε πού θα καταλήξει η σχέση της Λουίζας με τον Σπύρο. Αλλά αυτό το κατάφερε ο Αλέξης. Εφτιαξε έναν γοητευτικό άνδρα, όπως ο Σπύρος. Πείτε μου, ποιος άνθρωπος από το πρώτο λεπτό που θα έβλεπε αυτόν τον άνδρα δεν θα τον ερωτευόταν; Είναι καταπληκτικός, είναι πανέμορφος. Μόνο η Λουίζα, η ηρωίδα μου, δεν έχει παραδοθεί στη γοητεία του. Αλλά, από την άλλη, θα μπορούσαν να ήταν αυτοί οι δυο μαζί το 1930; Μερικές φορές, από το να πάρεις αυτό που θες, είναι καλύτερο να το φαντάζεσαι» ανέφερε χαρακτηριστικά. Κατά τα άλλα, η Βρετανίδα ηθοποιός δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα γυρίσματα στην Κέρκυρα τελείωσαν, καθώς το νησί του Ιονίου έγινε κάτι σαν δεύτερο σπίτι για εκείνη και στο αεροδρόμιο οι νησιώτες τη χαιρετούσαν, λέγοντας «Γεια σας, κυρία Ντάρελ». Η ίδια, πάντως, σκοπεύει να επιστρέψει στην Κέρκυρα για διακοπές μαζί με τα παιδιά της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...