Πρωτομαγιάτικη πρεμιέρα για τον Κώστα Καραφώτη!

Είναι έτοιμος να χαρίσει αξέχαστες βραδιές γεμάτες κέφι!

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα του Κώστα Καραφώτη στο Ελλάδος Εικόνες, έναν χώρο που έρχεται να εγκαινιάσει μια νέα εποχή διασκέδασης στα Νότια Προάστια!

Την Παρασκευή 1 Μαΐου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανεβαίνει στη σκηνή με ένα δυναμικό live πρόγραμμα γεμάτο διαχρονικές επιτυχίες, πλαισιωμένος από μια εξαιρετική ομάδα ταλαντούχων τραγουδιστών. Με τη δική του ξεχωριστή καλλιτεχνική ταυτότητα, κάθε εμφάνιση μετατρέπεται σε μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία που παρασύρει το κοινό.

Ο Κώστας Καραφώτης δεν είναι τυχαία ένας από τους πιο αξιόπιστους εκπροσώπους της σύγχρονης λαϊκής σκηνής. Από την πρώτη στιγμή που ξεχώρισε μέσα από το Fame Story μέχρι σήμερα, ακολουθεί μια σταθερά ανοδική και επιτυχημένη πορεία. Διακρίνεται για τη μοναδική χροιά της φωνής του – εκείνη που αναγνωρίζεις από τα πρώτα δευτερόλεπτα – αλλά και για τη δυναμική σκηνική του παρουσία και τον επαγγελματισμό του.

Η επαφή του με τον κόσμο είναι αληθινή και άμεση, με το κοινό να γίνεται ένα μαζί του σε κάθε του εμφάνιση. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη: κάθε επιλογή του αποδεικνύει τον σεβασμό προς το κοινό που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Με απόλυτη αφοσίωση και προσωπική επιμέλεια σε κάθε λεπτομέρεια των εμφανίσεών του, ο στόχος του είναι ένας: να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να χαρίζει αξέχαστες βραδιές γεμάτες κέφι, συναίσθημα και αυθεντική διασκέδαση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέθανε η ηθοποιός Ελπίδα Μαζαράκη

Πέθανε η ηθοποιός Ελπίδα Μαζαράκη, όπως έκανε γνωστό ο...

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Πέτρος Ίμβριος: Η κόρη του έγινε 18 και ποζάρουν αγκαλιά – «Αγάπη μου χαμογελαστή!»

Ο Πέτρος Ίμβριος πόζαρε αγκαλιά με την κόρη του και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλιά της.

Η Βάσια Παναγοπούλου στο νοσοκομείο

Ατύχημα είχε η  Βάσια Παναγοπούλου, όπως γνωστοποίησε φίλη της...