Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Αινιγματικό μήνυμα της Χρηστίδου λίγο πριν από τον χωρισμό της

❱❱ Κι όμως, έδωσε σημάδια… Το αινιγματικό μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου λίγο πριν από την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, τη Μεγάλη Τρίτη, έκανε λόγο για προδοσία, ψέμα, υποκρισία…

«Νηστέψτε από τον φθόνο, την κακία, το μίσος, την υποκρισία, το ψέμα, τη ρουφιανιά, την προδοσία. Αυτά σταύρωσαν τον Χριστό! Ούτε το τυρί, ούτε τα αβγά, ούτε το λάδι…» έγραψε σε insta story η παρουσιάστρια της εκπομπή «Ελα, χαμογέλα!».

Λίγη ώρα μετά ακολούθησε η κοινή ανάρτηση-βόμβα για τη λήξη του γάμου της με τον τραγουδιστή και κιθαρίστα των Onirama, ενώ αμφότεροι έκαναν αλλαγές στην προσωπική τους κατάσταση στα social media. Η παρουσιάστρια έβγαλε από το προφίλ της στο Instagram τη φράση «Wife of…» (σύζυγος του Θοδωρή Μαραντίνη) και εκείνος αφαίρεσε το «Redhead’s lover», που δήλωνε τη λατρεία του στις γυναίκες με κόκκινα μαλλιά, όπως της πρώην συζύγου του.

Αυτές τις μέρες, που η εκπομπή της δεν βγαίνει στον αέρα, η παρουσιάστρια βρίσκεται με τους δύο γιους της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, και στην αγκαλιά της οικογένειάς της, από όπου κάνει διάφορες αναρτήσεις. Οπως αυτή με το χέρι της στο χέρι της μητέρας της, αλλά και το «κρυπτογραφημένο» story της νηστείας, λίγο πριν από την ανακοίνωση του χωρισμού της.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ