Η Βικτόρια Σβαρόφσκι έκλεψε τις εντυπώσεις στον τελικό της Eurovision με τη λαμπερή εμφάνισή της

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision 2026 με ένα εντυπωσιακό φόρεμα γεμάτο στρας και διαφάνειες

Μία από τις πιο glamorous εμφανίσεις της βραδιάς χάρισε η Βικτόρια Σβαρόφσκι στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026, τραβώντας αμέσως πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στη σκηνή αμέσως μετά την εμφάνιση του περσινού νικητή JJ και την παρέλαση των σημαιών των χωρών του τελικού, έχοντας στο πλευρό της τον συμπαρουσιαστή της, Μίχαελ Οστρόφσκι.

Η Βικτόρια Σβαρόφσκι επέλεξε ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα γεμάτο στρας, με διαφάνειες στην κοιλιά αλλά και στα πόδια, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα της και προσθέτοντας extra λάμψη στη σκηνή της Βιέννης.

Με έντονη αυτοπεποίθηση και χαμόγελο, περπάτησε στη σκηνή χαιρετώντας το κοινό, ενώ δίπλα της ο Μίχαελ Οστρόφσκι εμφανίστηκε με μπλε ολόσωμη φόρμα και χρυσές λεπτομέρειες, δίνοντας έναν πιο extravagant τόνο στην έναρξη του τελικού.

Η εμφάνιση της παρουσιάστριας σχολιάστηκε αμέσως στα social media, με πολλούς eurofans να τη χαρακτηρίζουν μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες της φετινής Eurovision.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...