Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Θλιμμένες ρίμες για έναν «άγγελο»

❱❱ Ο ράπερ Μηνάς Mentora μιλά για το μελαγχολικό τραγούδι που έγραψε για τη γλυκιά Γωγώ που «χάθηκε» άδικα

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο αιφνίδιος θάνατος μιας νεαρής γυναίκας, το περασμένο φθινόπωρο, στάθηκε η αφορμή για τον ράπερ Μηνά Mentora να γράψει ένα θλιμμένο κομμάτι με τον τίτλο «GoGo».

Ο δημιουργός του συγκροτήματος Gorillas Kings αποκαλύπτει στην «Espresso» την ιστορία πίσω από τους στενάχωρους στίχους και τη μελωδική σαν νανούρισμα μουσική του τραγουδιού του, λέγοντας πως είναι ένας φόρος τιμής στον μακρινό και μοναχικό δρόμο προς τον Παράδεισο.

f2 to zeygari sotiris kai gogo«Αυτό το κομμάτι είναι γραμμένο προς τιμήν ενός φίλου για την κοπέλα του. Την έχασε 9 Οκτωβρίου του 2018. Εκείνη άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στην αγκαλιά του. Το λιγότερο που μπορούσα εγώ να κάνω για τον αδελφό μου ήταν να μπω στην ψυχή του και να γράψω και να αφιερώσω αυτό το κομμάτι σε αυτά τα δύο παιδιά» αποκάλυψε ο γνωστός καλλιτέχνης.

* Φωτό δεξιά: Αγκαλιά ο Σωτήρης και η Γωγώ

Συναισθηματικά φορτισμένος, πνιγμένος από σκέψεις και διλήμματα έγραψε αυτό το κατά παραγγελία τραγούδι μέσα σε τέσσερις ώρες, ντύνοντάς το με λόγια νοσταλγίας και απελπισίας. Μπήκε στο στούντιο και το ηχογράφησε. Ηταν το δικό του μελωδικό «αντίο» στο κορίτσι που χάθηκε τόσο πρόωρα.

«Σου χαρίζω την πιο ζεστή φωνή μου για να ντυθείς, αλλά εσύ φεύγεις όπως ήρθες γυμνή, για να υπάρχει πάντα ένας στίχος να μιλάει για σένα, μόνο για σένα. / Μόνο μαζί σου περνούσαν οι ώρες, οι μέρες, οι μήνες / Σε νοσταλγώ. Μόνο μαζί σου. Αν η αγάπη είναι ένα όνειρο άσε με να κοιμηθώ / Αγγελοι τώρα λυτρώστε με, σε κάτι άλλο μεταμορφώστε με μόνο τα μάτια της να ξαναδώ και μετά στα έγκατα ξανακλειδώστε με» είναι μερικοί από τους στίχους.

«Το ζευγάρι δεν το γνώριζα, όμως όταν έγινε το “κακό”, ο σύντροφός της μου έστειλε ένα e-mail, το οποίο με σόκαρε. Μου περιέγραφε όλο το σκηνικό, την τέλεια σχέση τους, το πόσο αγαπημένοι ήταν, φτάνοντας στο τραγικό τέλος. Στο πώς την έχασε από τη μια στιγμή στην άλλη. Αρχισε να βήχει ξαφνικά, την πήγε στο νοσοκομείο, έμεινε έναν μήνα στην Εντατική κι έπειτα “έφυγε”. Οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρό πρόβλημα στο κεφάλι της. Η σκηνή που πέθανε στην αγκαλιά του με συγκλόνισε. Και τα έγραψε όλα αυτά, ζητώντας από εμένα να γράψω ένα τραγούδι για την κοπέλα του. Από εκείνη τη στιγμή ο Σωτήρης έγινε αδελφός μου» αναφέρει ο ράπερ.

Ο 29χρονος καλλιτέχνης δοκιμάστηκε έντονα συναισθηματικά, για να μεταφέρει τα λυπημένα συναισθήματα στο χαρτί, από τα γεμάτα «κατηγορώ» τραγούδια του προς την εξουσία, τον πόλεμο ενάντια στα ναρκωτικά, τη βία, τον ρατσισμό, τραγούδια που τον έκαναν γνωστό στο πανελλήνιο.

«Το χέρι μου έγραφε ασταμάτητα. Οι λέξεις έτρεχαν. Οι σκέψεις μου το ίδιο. Ετσι γεννήθηκε το τραγούδι “GoGo”, για το οποίο δέχομαι ακόμα και τώρα καταιγιστικά μηνύματα αγάπης από τον κόσμο» μας λέει.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...