Στο… θρανίο με «πειρασμούς» από realities

❱❱ Η «Espresso» βρέθηκε στα γυρίσματα του πέμπτου μέρους της θρυλικής ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» No 5

Από τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Τον Μάρκο Σεφερλή περιμέναμε, τον Θεόδωρο Ρουμπάνη θα δούμε! Η θρυλική ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» επιστρέφει με την πέμπτη συνέχειά της, διά χειρός πάντοτε Ομήρου Ευστρατιάδη, αλλά με μια μικρή αλλαγή…

Αντί του γνωστού κωμικού, ο οποίος είχε αρχικά συμφωνήσει να συμμετάσχει, αλλά τελικά δεν θα είναι στο καστ, επιλέχτηκε ο πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, ο οποίος επιστρέφει στα καλλιτεχνικά δρώμενα ύστερα από 15 χρόνια.

f2 12
Αριστερά: Ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Θεόδωρο Ρουμπάνη. Δεξιά: O Ομηρος Ευστρατιάδης με τον Πασχάλη Τσαρούχα, τον Σπύρο Θεοδόση και τον Σπύρο Μπιμπίλα

Ο Μάρκος Σεφερλής θα υποδυόταν έναν καθηγητή που τα κάνει άνω κάτω στο λύκειο, ο ρόλος, όμως, άλλαξε όταν τον ανέλαβε ο Θεόδωρος Ρουμπάνης, που θα υποδυθεί έναν ώριμο, γοητευτικό καθηγητή.

Η «Espresso» βρέθηκε στα πρώτα γυρίσματα που γίνονται σε γυμνάσιο στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, όπου συνάντησε σε δράση, εκτός από τον σκηνοθέτη Ομηρο Ευστρατιάδη, τους πρωταγωνιστές Ελένη Φιλίνη, Πασχάλη Τσαρούχα, Σπύρο Μπιμπίλα, Ηλία Κωνσταντίνου, Μέμο Κοέν, Βασιλική Αγγελή, Θανάση Αλφόνσο και την Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία είναι απολαυστική στον ρόλο της μητέρας του ιδιοκτήτη του κυλικείου, τον οποίο υποδύεται ο Σπύρος Θεοδόσης!

Δημοφιλή πρόσωπα

Στους ρόλους των νεαρών μαθητριών, όπως έχουμε ξαναγράψει σε προηγούμενο φύλλο μας, θα δούμε φρέσκα και πολύ δημοφιλή πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει λόγω της συμμετοχής τους σε realities με μεγάλη τηλεθέαση.

Ο λόγος για την Ειρήνη Στεριανού, τη ναζιάρα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το «Greece’s Next Top Model», και τη Στέλλα Μιζεράκη, τη νικήτρια του πρώτου «Power of love»! Και οι δύο υποδύονται τις μαθήτριες, που μπλέκουν σε κωμικοτραγικές καταστάσεις, αλλά και αδιέξοδους έρωτες…

f4 9
Ειρήνη Στεριανού και Στέλλα Μιζεράκη με τις «συμμαθήτριές» τους

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο και το φιλόδοξο σχέδιο του σκηνοθέτη είναι το πέμπτο μέρος της ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», που έχει αφήσει εποχή, να είναι ακόμα πιο συναρπαστικό από αυτά που έχουν προηγηθεί και να σπάσει ταμεία.

Για την ιστορία, το 2011 το τέταρτο sequel έκοψε 450.000 εισιτήρια, νούμερο που ο Oμηρος Ευστρατιάδης πιστεύει ότι θα ξεπεραστεί κατά πολύ στην πέμπτη συνέχεια!

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ