Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Ψηφίστε με, έκανα απόπειρα αυτοκτονίας»

❱❱ Σάλος από τα δηλητηριώδη βέλη του υποψήφιου ευρωβουλευτή με το Ποτάμι Θανάση Χειμωνά για την αποκάλυψη του Κορτώ ότι πήγε να βάλει τέλος στη ζωή του

Σάλος ξέσπασε στο διαδίκτυο με αφορμή ένα χλευαστικό σχόλιο που έκανε στο facebook ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς, σχετικά με την πρόσφατη αποκάλυψη του συναδέλφου του, Αύγουστου Κορτώ, ότι αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του πριν από έναν χρόνο, λόγω της μάχης που δίνει με την κατάθλιψη.

«Αγαπητοί φίλοι, πριν από λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαΐου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ» έγραψε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι Θανάσης Χειμωνάς, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Κορτώ πιθανότατα έστησε το σκηνικό της απόπειρας αυτοκτονίας του προκειμένου να… ωφεληθεί από τον «θόρυβο» τον οποίο προκάλεσε η ανάρτησή του. Οπως ήταν επόμενο, το σχόλιο του Χειμωνά δημιούργησε σάλο στα social media, με πολλούς χρήστες του facebook να αναφέρουν ότι «είναι απαράδεκτος» και «ξεπέρασε τα όρια».

Οσο για τον Κορτώ, δεν άφησε φυσικά ασχολίαστη την τοποθέτηση του συναδέλφου του. «Οποιος θεωρεί πως η ανάρτηση αυτή έγινε ελαφρά τη καρδία, με σκοπό τα λάικς, ας κάνει παρέα για μια ώρα με έναν άνθρωπο με κλινική κατάθλιψη – και μετά συζητάμε τα περί ευκολίας» σχολίασε κάτω από το επίμαχο ποστ, βρίσκοντας πολλούς συμπαραστάτες.

Η συγγνώμη του Θεοδωράκη

Το κύμα αντιδράσεων που προκλήθηκε για το χλευαστικό σχόλιο του Θανάση Χειμωνά θορύβησε ακόμη και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τον Αύγουστο Κορτώ. «Είναι στενάχωρο, αλλά πρέπει να απευθυνθώ δημοσίως στον Θανάση Χειμωνά. Οι αναρτήσεις του για τον Αύγουστο Κορτώ ήταν ατυχείς. Δεν πρέπει ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία να αντιμετωπίζονται με επιπολαιότητα. Ζητάω συγγνώμη από τον Αύγουστο Κορτώ για την αναστάτωση που προκλήθηκε μετά τη γενναία, κατά την άποψή μου, προσωπική του εξομολόγηση» ανέφερε σε δημόσια δήλωσή του ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Υστερα από αυτό, ο Θανάσης Χειμωνάς προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, στην οποία όμως τοποθετήθηκε διαφορετικά. «Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Το πρόβλημα της ψυχικής υγείας, της βαριάς κατάθλιψης που μπορεί να οδηγήσει σε απόπειρες αυτοκτονίας (φυσικά, δεν είναι όλες οι απόπειρες ίδιες – κάποιες γίνονται στα χαρτιά), είναι πολύ σοβαρό και απασχολεί εκατομμύρια συνανθρώπους μας. Ανθρωποι που ζουν ανάμεσά μας δίνουν καθημερινά κυριολεκτικά μάχες επιβίωσης. Στην καλύτερη περίπτωση, με τη βοήθεια ειδικών, συγγενών και φίλων, συχνά ολομόναχοι, προσπαθώντας παράλληλα να σταθούν με αξιοπρέπεια. Το θέμα αυτό, λοιπόν, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ και η εκμετάλλευσή του για συλλογή λάικς και θλιμμένων ιμότικον, συνοδεία πάντα τοποθέτησης προϊόντος, είναι ΧΥΔΑΙΑ. Ακόμα περισσότερο, η (ετεροχρονισμένη) διαφήμιση μιας απόπειρας (;) αυτοκτονίας στο facebook είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Αν θέλετε, το καταλαβαίνετε αυτό. Αλλιώς, μπορείτε να κατασκευάσετε ξανά την εικόνα του κ@λόπαιδου του Χειμωνά, που κοροϊδεύει (sic) τους αυτόχειρες. Στην τελική, βρίστε με όσο θέλετε. Δεν θα είναι η πρώτη φορά» έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook, με τον Αύγουστο Κορτώ να του απαντά και πάλι με δέκα μόνο λέξεις: «Η χυδαιότητα πληγώνει την αλήθεια όσο το φτέρνισμα το βουνό».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...