Εξωγήινοι ζευγαρώνουν με ανθρώπους για να σώσουν τη Γη

❱❱ Οι εξωγήινοι ήδη ζευγαρώνουν με ανθρώπους για να δημιουργήσουν ένα νέο υβριδικό είδος που θα σώσει τον πλανήτη.

Αυτός ο ισχυρισμός ανήκει σε καθηγητή του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ο οποίος είχε πρωτοδιατυπώσει την εκτίμηση αυτή το 2012 σε μια διάλεξή του, αλλά τώρα την αναλύει σε βιβλίο, το οποίο είναι γραμμένο στα κορεατικά και έχει τίτλο «Εξωγήινες επισκέψεις και το τέλος της ανθρωπότητας».

Ο δρ Young-hae Chi, καθηγητής Κορεάτικων στο Oriental Institute της Οξφόρδης, αναφέρει ότι υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ της κλιματικής αλλαγής και των απαγωγών από εξωγήινους, όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Oxford Student».

Ερευνητής απαγωγών

«Δεν έρχονται για το δικό μας καλό, αλλά για το δικό τους, για την επιβίωσή τους, αλλά η δική τους επιβίωση είναι στην πραγματικότητα και δική μας. Είναι η επιβίωση ολόκληρης της βιόσφαιρας» λέει χαρακτηριστικά, ωστόσο παραδέχεται ότι αναζητεί κι άλλα στοιχεία για να στηρίξει την άποψή του.

Οταν πρωτοδιατύπωσε τη θεωρία του, κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης, είχε επικαλεστεί έναν «ερευνητή απαγωγών» στις ΗΠΑ, που υποστήριζε ότι ο πρωταρχικός σκοπός των εξωγήινων είναι να εποικίσουν τον πλανήτη ζευγαρώνοντας με ανθρώπους. Και τότε είχε υποστηρίξει ότι οι εξωγήινοι εμφανίζονται στη Γη όταν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, όπως η επιβάρυνση της κλιματικής αλλαγής ή ο κίνδυνος πυρηνικού πολέμου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ