ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιάννη Τσιμιτσέλη

❱❱ «Δεν βρισκόμαστε σχεδόν ποτέ με την Κατερίνα» δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφερόμενος στο…

… φορτωμένο επαγγελματικά πρόγραμμα τόσο του ίδιου όσο και της συντρόφου του Κατερίνας Γερονικολού.

Γιάννη μας, χίλια μπράβο και πολλά συγχαρητήρια, διότι έχετε ανακαλύψει το μυστικό για μια επιτυχημένη και ευτυχισμένη σχέση! Γι’ αυτό είστε μαζί τόσο καιρό και τόσο καλά, βρε κουτά, επειδή δεν βρίσκεστε σχεδόν ποτέ. Κι αν δεν μας πιστεύετε, μετρήστε οφέλη: πρώτον, δεν βαριέστε. Δεύτερον, δεν μαλώνετε.

Τρίτον, σας δίνεται το περιθώριο να λείψει ο ένας στον άλλον. Τέταρτον, αφήνετε τη φαντασία ελεύθερη και φτιάχνετε τις συνθήκες όπως θέλετε εσείς, όχι όπως τις επιβάλλουν οι καταστάσεις. Πέμπτον, η απόσταση μειώνει την γκρίνια και τη φθορά και γενικά καθένας ζει τη σχέση από τη δική του οπτική, χωρίς να ανακατεύει τον άλλον.

Ετσι να συνεχίσετε και δεν θα χωρίσετε ποτέ! Οσο πιο σπάνια συναντιέστε και βρίσκεστε μαζί τόσο πιο πολύ θα κρατήσει αυτός ο δεσμός.

Και μη δίνετε καμία σημασία στην παροιμία που λέει «μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται». Δεν αφορά εσάς, διότι εσείς βλέπεστε τόσο ώστε να μη λησμονιέστε. Κι αυτό είναι που κάνει τη διαφορά!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ