Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Μακριά κι αγαπημένοι

❱❱ Ο νυν σύντροφος της Μπαλατσινού και ο πρώην  σύζυγός της δεν αντάλλαξαν ούτε «καλησπέρα»Βασικά, ούτε καλησπέρα δεν αντάλλαξαν! Τετ α τετ στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής ο Βασίλης Κικίλιας και ο Πέτρος Κωστόπουλος, αλλά απέφυγαν να διασταυρώσουν έστω και τα βλέμματά τους, τουλάχιστον on air. 

Ο νυν σύντροφος της Τζένης Μπαλατσινού και ο πρώην σύζυγός της ήταν καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου στον εκλογικό μαραθώνιο του ΑΝΤ1, προκειμένου να σχολιάσουν το αποτέλεσμα της κάλπης.

Οι φήμες λένε πως οι δύο άντρες δεν έχουν εξοικειωθεί και δεν κρατούν καμία επαφή. Οπως λέγεται μάλιστα, ο πρώτος μεγάλος τσακωμός του Βασίλη με την Τζένη την πρώτη περίοδο της σχέσης τους έγινε με αφορμή τη μετακόμιση του πρώην εκδότη στο Κολωνάκι, ακριβώς απέναντι από τη «φωλίτσα» των μελλονύμφων.

Σε κάθε περίπτωση εκπομπή ήταν και… πέρασε. Ο βουλευτής της Ν.Δ. και η παρουσιάστρια ετοιμάζονται πλέον ακάθεκτοι για τον γάμο τους, την Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα